Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire türelmetlenek a...

Mennyire türelmetlenek a férjeitek?

Figyelt kérdés

Az enyém rettenetesen türelmetlen, ha 5 percig várnia kell rám már ki van akadva, a sminkem is pár perc alatt kell kész legyen, ha megyünk valahova, pedig igazán nem szoktam sokat időzni a tükör előtt, nemigen festem magam.

Ha mesélek valamit (ami nem épp a motorokról, vagy a szakmájáról szól), öt perc elteltével témát vált. Ezt leszámítva azonban mintaférj :) Hogy változtathatnék a türelmetlenségén?

2009. szept. 9. 14:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
az én párom jól tűri a sminkelést, azt is szívesen hallgatja, ha valamit mesélek neki, viszont ha elmegyünk a tescoba, és nem csak végigrohanunk a legszükségesebbeket begyűjtve, akkor kiakad. már megint "shoppingolsz" felkiáltással. én sem szívesen nézem, ha unatkozik, de ennyit igazán kibírhatna. pl ruhapróba, egyebek alkalmával..
2009. szept. 9. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha mi ketten a párommal vásárolni megyünk (ruha, élelmiszer), az tuti botrányba fullad! Ezért ezt én már nem is erőltetem. A barkács bolt, és társai pedig miattam nem sikerülnek jól, pedig türelmes vagyok és egy ideig elnézelődöm a kerti részlegen. Nade fél órát bámulni valami fura alakú fogó bisz-basz sorozatot!!!

Az indulást és sminkelést a pontos indulási idű kitűzésével oldottuk meg naggyából. Azért csak naggyából, mert ha megbeszéljük hogy 10-kor indulunk, akkor ő 9:40-kor elkezd szekálni, mert közben kitalálta hogy még be kéne ugrani ide vagy oda.

2009. szept. 9. 19:42
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt meg én felejtettem ki! :)

10 perccel a megbeszélt indulás előtt: megyek , kiállok a kocsival, majd gyere.

Aztán fél perc alatt kiáll és 2 percenként dudál, hogy hol vagyok már. Persze, ha beülök az autóba mindig lecsesz, hogy minek annyit szöszmötölni. Pedig, ha ránéz az órára látja, hogy nem késtem, csak könnyebb a lelkének, ha beszól. :D

17:47 voltam

2009. szept. 9. 20:42
 14/24 A kérdező kommentje:
Milyen igazatok van :) Az embernek már nincs is kedve, meg hangulata normálisan elkészülni, ha egy negyed órával a megbeszélt indulási idő előtt zúgolódik, hogy "nem vagy már kész?"
2009. szept. 9. 20:45
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerencsém van, mert a párom nem mondható kifejezetten türelmetlen. Persze mindig hülyéskedik, hogy "Tudom, egy perc és kész vagy!:)", de vita ebből sosincs. Mindig mondom, hogy szeretnék csinos lenni, ha megyünk valahova, hogy megdicsérjék, milyen csinos lányt választottál. Szerintem ezzel meggyőzöd, hogy tényleg miatta (és magad miatt is, de ezt nem kell mondani ;)) akarsz csinos lenni.

Ha beszélgetésről van szó, mi mindenről szoktunk. Engem érdekel a párom munkája, hogy mit csinált aznap, merre járt. Én is elmondom, hogy mi volt a suliban. Ezeken kívül mi is beszélgetünk autókról, műsorokról, szinte bármiről. Nálunk nincs kivételezés a beszédtémában.

2009. szept. 11. 13:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egyik pasi sem normális. Ilyen az enyém is de én azt hittem, csak ő ilyen. Milyen buta vagyok? Nem kell velük menni vásárolni, sehová nem kell velük menni. Én már az idén nélküle nyaraltam, mert ott is csak szenvedett, így hát most itthon maradt, és szupi volt. Nekem. A
2009. szept. 11. 14:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Most jön az én válaszom, amiről majd sokan azt hiszik, hogy nem igaz, pedig így van:

Az én uram az életem párja. Immár 30 éve. Persze, hogy voltak köztünk is kisebb viták - hol a szemüvegem, miért oda raktad stb. - de az életben minden elérhető időnket együtt töltöttük eddig. Ő igazi Budha. Bölcs, jóságos, türelmes, jószívű, ügyes, és irtó vicces. Soha nem kaptam tőle rossz szót, soha nem bántott meg, nem csapott be, és már kipróbált minket az élet: tényleg jóban rosszban, amíg a halál el nem választ. Imádom, amíg élek, és a következő életemben is, az üveghegyen is túl.

/ Csak azon aggódom, hogy hogyan üzenem majd meg neki, hogy az új életemben mi lettem, és hol találkozzunk??? :-))) /

2009. szept. 11. 21:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hu utolso jo olvasni a soraidat. Konnyu jo ferjjel jo hazassagban elni, erre csak ezt tudom mondani. Szerencsed van:)

Lanyok, annyira jopofan irtatok le a storykat, olyan jokat nevettem!:) Kar, hogy nem irtak mar tobben.

2009. szept. 11. 21:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"utolsó" :-))

A jó férj relatív fogalom. Mindenkiben meg lehet találni, és mindenkiből elő lehet hozni a jót. Egy példa:

A legutolsó szülinapomra egy rólam készült kedvenc képét számítógépen úgy csinálta meg, hogy messziről az a kép én vagyok rajta, közelről viszont több ezer apró, fél milis képből áll össze, amin a gyerekeink és ő van. Gyakorlatilag az én képem belőlük áll össze. Gyönyörű, megríkató ajándék. Képletesen is kihozta belőlem a jót.....

2009. szept. 11. 21:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
igen ők ettől férfiak, mi pedig nők vagyunk akik sminkelünk. de ők ettől olyan fantasztikusak:)
2009. szept. 11. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!