Mennyire türelmetlenek a férjeitek?
Az enyém rettenetesen türelmetlen, ha 5 percig várnia kell rám már ki van akadva, a sminkem is pár perc alatt kell kész legyen, ha megyünk valahova, pedig igazán nem szoktam sokat időzni a tükör előtt, nemigen festem magam.
Ha mesélek valamit (ami nem épp a motorokról, vagy a szakmájáról szól), öt perc elteltével témát vált. Ezt leszámítva azonban mintaférj :) Hogy változtathatnék a türelmetlenségén?
Az enyem iszonyat turelmetlen. Nem bir varni, keptelen ra. Visoznt nekem turelmesen kell ra varni, ha eppen ugy adodik.
Aztan ha epp valami nem erdekli, akkor talal valami kifogast, hogy ne kelljen hallgatnia amit meselek neki.
Szerintem kezdjel el idobe sminkelni, tudod hogy o gyorsabban elkeszul. Ne meselj neki olyat, amirol ugyis tudod, hogy nem erdekli.
szia
Mintha csak az én férjemről írnál. Mindig, készen, topon kell lenni ha kiadja a "parancsot" hogy menjünk. Nekem kellene még egy kis az , vagy amaz, amit rendszerint 2 perc alatt elvégzek. És még ilyenkor is jön a "mehetünk??" c. kérdés vagy 3x...:)))Ha mesélek valamit, úgy kb. 5 percig elhallgatja, aztán gyorsan témát vált. Ettől eltekintve ő is nagyon szuper férj , de úgy látszik ez egy "kódolt" tulajdonság a ffiakban...:))
Az én párom ANGYAL!!!!
Végighallgat bármit, nem sűrget, stb. Persze, én is igyekszem...
Volt egyszer egy bohózat, amiben a férj egy perc várakozás után azt vágta a felesége fejéhez, hogy "már órák óta várok rád!"
Használd fel ezt a szöveget, amikor türelmetlenkedik, mondjad neki mosolyogva, hogy "tudom, már órák óta vársz rám..."
Ha van egy kis humorérzéke a férjednek, akkor hatni fog ;)
Hát elég türelmetlen. Főleg a vezetésben. De egyébként is. Ha olyan dolog van, ami számára nem fontos, akkor perceken belül kiakad(pl. a ruhaosztályon ). Persze én legyek türelmes, mikor fél óráig bámészkodik az autós részlegen :D
na meg, ha neki kell valami, akkor azonnal, de rögtön. Az én dolgaim számára nem olyan fontosak, várjak jövőhétig :D:D:D
Vagy ha reggeli közben nézem az épp aktuálisan érkezett hypermarket katalógust és meglát benne valamit, akkor már azonnal adjam oda, mert jajjjj de nagyon kell neki :D
Na, de pasiból van és szeretem.
Szívemből szóltál :)
A ruha-autósosztályt el is felejtettem említeni :) Ugyanaz a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!