Te felhívtad volna a férjed? Mi számit vészhelyzetnek?
Hát én is max. utána telefonálnék, hogy hallod Jani bameg eltört a karom, de már be van gipszelve meg minden, hogy ne legyen nagy riadalom meg jajveszékelés, hogy mi lesz velem úristen.
Nekem az a vészhelyzet, mikor nem tudom egyedül megoldani.
szerintem ez nem vészhelyzet. Mégis mit tudott volna csinálni melletted? Begipszelte volna?
Akkor lett volna vészhelyzet, ha mozgásképtelen lettél volna.
Off: Kicsit úgy jön le nekem ez a sztori, mintha elismerést várnál, hogy milyen frankó csaj vagy; eltörik a kezed, de mit neked törött kéz, de akkor sem zavarod a férjed!
Nem várok elismerést ,csak a véleményekre vagyok kiváncsi . Az érdekel ,hogy kinél mi a vészhelyzet .
Persze ,ha mentőt kellett volna hívni akkor felhívom .
Párom is ilyen,én egy sms-t írtam volna,azzal,hogy minden rendben,ne jöjjön ha fontos dolga van,én megvárom.
(bár ismerve őt,ott hagyna csapot papot és rohanna hozzám)
Nagyon-nagyon fontos tárgyalások esetén fájdalomtól és cselekvésképességtől függően én egy sms-t azért dobtam volna (ha egyedül vagyok, és úgy megsérülök, hogy nem tudok egyedül a kórházba menni, akkor bizony telefonálok, ahogy fordított helyzetben ő is).
Egy sms-sel nem zavarom (nyilván lenémítja a telefont tárgyalás közben), viszont azonnal értesül a dologról, ha van egy kis szünet, és szabadon dönthet, mit lép.
Én minden sz@rért hívom a férjem, de tény, hogy neki nem ilyen fontos a munkája, tehát fel tudja venni a telót. De ebben az esetben vagy küldesz egy sms-t neki, vagy felhívod, max kinyomja, esetleg biztos neki is leesik, hogy nem hívnád, ha csak valami nem sürgős, és akkor ő eldönti, hogy véget vet-e a tárgyalásnak vagy sem, max utána azonnal megy hozzád.
Nem mondanám vészhelyzetnek, de azért jó, ha tud róla a társad. Nálam a vészhelyzet, amikor esetleg nem tudom egyedül megoldani, vagy leesel a létráról, és nem tudsz felállni, vagy a lépcsőn a hidegben és a lábad töröd el. Nálam inkább ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!