Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Most tényleg én vagyok a "gyerekutáló" nőszemély a párom szemében? Ti mit tettetek volna vagy tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Páromnak van az előző házasságából egy 11 éves kisfia.

Ezzel semmi gond sincs.

A probléma ott kezdődik, hogy :

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

1. A gyerek rendkívül elkényeztetett. Szó szerint értsétek, az ég világon SEMMI sincs neki megtiltva. Amikor megkérdeztem a páromat, akkor azt mondta, hogy nem szeretné, ha nem örülne a gyerek, rengetegszer kapott akár naponta új játékokat, mert jó volt nézni ahogy örül, és nem akarja mindig azt mondogatni, hogy "nem nem nem nem". Ráadásul ha tiltogatna neki akkor szerinte kevesebbszer látná őt a héten.

2. (ami a legjobban idegesít) A párom volt felesége állandóan ellenem neveli a gyereket. Beszól, lek*rváz, rugdos stb.

Eddig tűrtem, mondván hogy "kisgyerek, azt sem tudja mit jelent" , persze mindig rászóltam.

De a pohár nemrég telt be.

3 hónapja annak, hogy édesanyám elhunyt. Párom a szobában volt, én a konyhában, a gyerek is a konyhában volt. Elkezdte szidni az édesanyámat, és h "milyen jó, hogy már meghalt". Na ekkor besokalltam, odamentem, és lekevertem neki egy nagy maflást. Párom persze hallotta. Erre elkezdett visítozva bőgni, meg szaladni a páromhoz.

Párom ezt számon kérte.

Közöltem vele, hogy vagy megneveli, vagy szól a drága ex-nejének hogy ne ellenem nevelje a gyerekét, vagy szedi a sátorfáját és ide a gyereket többet be nem engedem, aztán felőlem visítozhat.

Elmondtam neki miket mondott, párom leszidta a gyereket, de neheztel rám, hogy miért kellett a pofon.

A gyerek már kevesebbszer szólogat be, és nem durvákat, de még mindig azt csinál amit akar.

Mit tegyek?

Ti mit tennétek?

Valóban én voltam a hibás, és tényleg elvetettem a sulykot?

35/L

2013. febr. 21. 10:29
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Igen az én lakásom.

Tűrni tűrtem ugyan, de kismilliószor szóltam rá, akár erősebb hangnemben is.

Kissé megtorpant, majd amikor megnyugodott, folytatta.

Kisebb korában az anyja kényeztette el, most a párom azért nem akar neki NEM-et mondani, mert akkor fél, hogy nem láthatja.

Megmondtam neki, hogy vagy nevelje meg, vagy ide többet be nem teszi a lábát, bármit mond a párom, vagy a gyerek.

2013. febr. 21. 10:39
 12/51 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg ráfért, persze sajnálom a gyereket, mert nagyrészt nem az ő hibája, de ilyet akkor sem mondunk, senkinek.

A gond az, hogy a párod a közös gyereketeket is így nevelné.

Ez annyira tipikus, hogy kinyaljuk a gyerek s-t, csak hogy szeressen...csak rosszat tesz vele, vajon miért nem látja?

2013. febr. 21. 10:40
 13/51 A kérdező kommentje:
Említettem azt is a páromnak, aki a gyerek pártját fogta nagyon, hogy ha nem neveli meg, akkor ő is mehet.
2013. febr. 21. 10:41
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

A sulykot a gyerek vetette el, meg a párod, aki mindent ráhagy.

Az ilyen gyerekből lesz az, akinek kamaszkorában még nagyobb lesz a szája, még követelőzőbb lesz.

Mondd meg a párodnak, hogy nem akarsz közéjük állni, de ha hagyja, hogy a szemtelen kölyke megalázzon, bántson, akkor Téged ez az ember nem szeret!

2013. febr. 21. 10:44
 15/51 anonim ***** válasza:
80%
Nem olvastam el a korábbi válaszokat, de sajnos tudok egy nagyon nem jó példával szolgálni, ami annak lett az eredménye, hogy egy elvált szülők gyereke mennyire kihasználja a helyeztet. Unokatesóm él egy nála idősebb elvált férfival. A gyerek most 15 éves, már minden suliból kirúgták. Unokatesóm nevelni próbálta, de a párja is mindig csak sajnálja szegény gyereket és mindenki a családban, hogy neki milyen nehéz. A gyerek persze annyira gázosan viselkedik most már, hogy az anyja is lemondott róla, és nem mehet oda, mert ott van most egy kisebb gyerek és nem bírják elviselni már. Egy gyereknek igenis szüksége van pofonokra néha, mert van amikor már nincs más eszköz. Ne jussatok el oda ahova unokatesómék. Csak a gyerek miatt mennek szét, mert már nem bírja unokatesóm tovább, mert Ő mindent megtett, de a gyerek simán leköpi vagy éppen az iskolában az igazgatót. Most kell még megnevelni a gyereket, amíg nem késő, és ebben a mindenkinek partnernek kell lennie. HA a volt feleség ellened neveli, az nem szép és nem vezet sehova. Ha valakink bosszút akar állni vagy nem tetszik neki, hogy most már mással van a férjed akkor ezt korábban kellett volna meggondolnia. A férjed beszéljen vele ne Te, csak és kizárólag a férjed tud rá hatni ilyen esetben, neki kellene lépnie. Következetesen kell egy gyereket nevelni, mindegy, hogy elvált szülők gyereke vagy nem, persze elvált szülő gyerekeként sem könnyű, ezt valahogy egyensúlyban kell látni.
2013. febr. 21. 10:51
 16/51 A kérdező kommentje:

Nem a férjem, párom csak.

Megkérdezhetem, hogy unokatesódéknál a gyerek hogyan viselkedik? Ő is el volt kényeztetve? Mármint, hogy minden meg volt neki engedve?

Most próbálja a párom nevelni a gyereket, mert belátta, hogy igazam volt, de nem akar elveszíteni.

Most a gyerek ritkábban jön (eddig hetente 4-szer jött, most csak 2-szer), nem tudom hova fog ez vezetni, de remélem nem rossz irányba.

Nekem sajnos saját gyerekem nem volt még, így nincs nagy tapasztalatom a nevelésben, de melyik rosszabb? Ha a szülők tesznek a gyerekre, vagy ha mindent megkap és mindent megengednek neki?

2013. febr. 21. 10:56
 17/51 QueenRavenna ***** válasza:
100%
Már előbb meg kellett volna csapni a miniterroristát!
2013. febr. 21. 11:17
 18/51 anonim ***** válasza:
0%
35 éves korodra nem sokra vitted. Egy mostohagyerek aki utál téged. Egy "pár" aki gondolom csak kényszerből van veled. Saját gyerek nincs, szerintem évekig szóba sem jöhet, utána meg már minek. És még te pofozgatsz gyerekeket... Nem semmi, büszke lehetsz magadra.
2013. febr. 21. 11:31
 19/51 anonim ***** válasza:
0%
Annyira nem érdekel a kérdés, csak egy dolgot vettem észre. Itt mindig annyian okoskodnak, hogy nőt és gyereket nem szabad megütni,akármit is csináljon, mondjon,mert az erőszak rossz dolog stb. Most hol vannak a nagy erőszak ellenzők? Egy nő simán felpofozhatja más gyerekét,mert az megsérti? (tévedés ne essék lehet hogy megérdemelte,de nem ez a kérdés) Mi történne ha egy férfi ugyanilyen helyzetben felpofozná egy nő gyerekét? Már látom is hogy milyen erőszakos vadállatnak kiáltanák ki és ekkor már lényegtelen lenne az indok-erőszak az erőszak-mondanák...
2013. febr. 21. 12:03
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Scythian! És te mire vitted? Hány éves vagy?10? Vagy te is olyan buta nőcske vagy, mint az exfeleség?

Félelmetes,milyen buta emberek vannak.:D Vagy csak ennyire unatkozik valaki, vagy valami odabent zizis.

2013. febr. 21. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!