Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ilyen kibírhatatlan...

Más is ilyen kibírhatatlan nőszemély terhesség alatt?

Figyelt kérdés
6. hetes terhes vagyok. Lassan megőrjítenek a hormonjaim. A munkahelyemen idegesítenek a kollégáim. Pl. ahogy a legjobb barátnőm ( kolléganőm) nevet az is irritál, ha a másik hozzám szól az is idegesít. Ha jön egy ügyfél és nem úgy szól hozzám sírhatnékom van. Csak a férjemet bírom elviselni, vele még semmi bajom nincs :-) Olyan hagyjon engem mindenki békén hangulatom van. Tudom hogy senki nem akar megbántani,de én mégis magamra veszek mindent.Más is így van vele? Mit lehetne ez ellen tenni? Nem vagyok depressziós vagy ilyesmi,első baba és már nagyon vártuk,imádom a terhességet csak ez az állapot készít ki. Nem akarok senkit a környezetemben megbántani.
2012. nov. 9. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is első baba és én is a 6. hetbe vagyok. :-) ismerős amit írtál, kivagyok az emberektől, minden idegesít, az lenne a legjobb ha senki nem szólna hozzám. Azt hiszem ez biztos a hormonoknak köszönhető. Majd elmúlik azt mondják.; -)
2012. nov. 9. 10:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a gyors választ!Megnyugtattál,azt hittem csak én vagyok ilyen zizis :-)Remélem hogy hamarosan elmúlik,mert még a végén kiutálnak a munkahelyemről :-)
2012. nov. 9. 10:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt, hogy gratulálok neked is a babóhoz:-)
2012. nov. 9. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

csajok az első 12 hét hormonbomba :) de elmúlik. pihenjetek sokat. Próbálj meg legalább munka után olyan dolgot csinálni ami ellazít. szép idő van nagy séták, ilyesmik. az segit egy kicsit :)

37 hkm

2012. nov. 9. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem akkor a 12. hét környékén elmúlik,addig meg tudjon rá a környezetem, hogy ez van :-)Én meg megpróbálom visszafogni magam, és nem kiborítani mindenkit :-)
2012. nov. 9. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó Neked h legalább a férjeddel jól kijössz:)! Nekem sikerült őt is kiborítani az első 12hét alatt:D! Szegénykém jól bírta a kiképzést, de volt h már szóvá tette h lehetnék néha normális is:)!!! Viszont a 11-12.héttől olyan harmonikus a kapcsolatunk h szinte el sem hiszem...semmi hangos szó, mindenben egyetértünk ha nem akkor megbeszéljük h melyikünk álláspontja lehet a jobb...! Szóval nyugi még 5-6hét és minden rendben lesz:)! Én most attól tartok h mi van ha megszületik az megint egy nagy hormon változás és mi lesz ha megint h.lye leszek:)! Még van kb 4-5hetem! Majd megpróbálok odafigyelni, de akkora lesz a boldogság h abba bízom akkor ne leszek kettyós:)!
2012. nov. 9. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Hajjaj, bizony!!

Az elején idegbeteg szipirtyó voltam, aztán elmúlt, de kb. 1-2 hete meg meg az extra érzékenység jött vissza, mindentől sírnom kell.

37hkm

2012. nov. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!