Önzőség félretenni a szüleimtől kapott pénzt?
Áprilisban összeköltözünk a párommal, ő minimálbért keres, nekem pedig küldenek majd a szüleim havi 30.000 ft-ot.
Én arra gondoltam, hogy félrerakom ezt a pénzt, mert kell majd a 2. szakmámhoz, illetve minimálbérből nem tudnánk venni mondjuk egy nadrágot ha kiszakad.
Szóval önzőség félretenni ezt a pénzt? Amúgy a páromnak gazdagok a szülei, szóval ha nagy baj van, tudnak akármennyit utalni, de a párom nem szívesen kérne tőlük.
Rezsinek 30.000 ft-ot számoltunk, de ő elengedi magát, fél óráig zuhanyzik forró vízzel pl, de azt mondta, hogy ebből is lefarag majd, hogy kevesebb legyen.
30.000 ft-nál több meg tuti, hogy nem lesz.
Különben 4 éve vagyunk együtt, ő 1,5 éve él egyedül, és ő kért meg, hogy figyeljek a kiadásaira, mert ő nem tud. Ennyi.
De hát mindig a rosszat kell feltételezni ugyebár!
Megspórolja, mert ÁTUTALJA! Félre van téve! = megspórolta!
Különben 42 kg vagyok, de halál mindegy :D Már évek óta ennyit eszek és nekem jó így
Nyilván lesz pénze, mert utalok. De neki az is szörnyűség, ha nem tudja megvenni azt a gatyát, mikor van neki vagy 4. Ilyenkor nem utalok, mert h*lyeségre ne költse. 1-2 óra múlva meg megköszöni és hálás, hogy nem hagytam, hogy h*lyeségre költse..
Ennyire egyszerű..
Meg lebeszélem a 100 g/400 ft-os szalámiról, mert felesleges pénzkidobás.
Szórná a pénzét és éhenhalna hó végén..
"És fordított esetben igen, én is eltartanám őt pár évig"
Miből????? Még a saját részed töredékét sem vagy hajlandó kifizetni.
Ez kb. olyan mint a 15-16 éves ismerős "hülyegyerek" kiköveteli magának a családi pótlékot saját zsebpénznek, mondván az az Ő nevére érkezik jogilag. NOOORMMMÁLLLIS????? Válasz: OK. Akkor itt a "családi" de fizesd a lakhatást és az élemiszereket.
Nagyon el vagytok tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!