Önzőség félretenni a szüleimtől kapott pénzt?
Áprilisban összeköltözünk a párommal, ő minimálbért keres, nekem pedig küldenek majd a szüleim havi 30.000 ft-ot.
Én arra gondoltam, hogy félrerakom ezt a pénzt, mert kell majd a 2. szakmámhoz, illetve minimálbérből nem tudnánk venni mondjuk egy nadrágot ha kiszakad.
Szóval önzőség félretenni ezt a pénzt? Amúgy a páromnak gazdagok a szülei, szóval ha nagy baj van, tudnak akármennyit utalni, de a párom nem szívesen kérne tőlük.
Mibőőőől??? Talán a saját keresetemből, ahogy majd most a párom fogja tenni???
Én ezt nem hiszem el, hogy felnőtt emberek.. Na jó, most befejeztem. Ez már nevetséges! Pár mondatot nem tudnak egyese értelmezni, és még nekik áll feljebb.. Jézus!!!
Na, akkor segítek neked a számolásban..
Rezsi: 30000 kettőtöknek, a ti számításaitok alapján.
Kaja: Írtad, hogy 4 naponta 7 ezer.. Ha 30 nappal számolunk egy hónapban, akkor 7,5x megy el ennyi, vagyis 56250. Ehhez jön a te napi 500 forintos kajád, az 15000. Nyilván a párodéból is tudsz majd enni, úgyhogy legyen a kettő együtt 60000.
Takarítószerek: írtad, hogy 40%os kedvezménye van.. Ha olyan keveset költetek, mint én,akkor a kedvezménnyel együtt 4000.
Gyógyszerre havi 2500-at tesztek félre, plusz a félrerakott 10000.
Ez akárhogy is számolom, 106500Ft, és ebbe nincs semmi plusz, váratlan kiadás. Ezek után kíváncsi lennék a ti számításotokra, ahol mindent felkerekítettetek..:)
én nem tartom pénzkidobásnak a finomabb kaját...
az a baj, hogy te csak a számokat látod, de ha tényleg direkt mindenből az olcsóbbat/gagyibbat/rosszabbat veszitek, az már nyomorgás...
ez olyan, hogy vehetek 2 l coca colát 300 forintért vagy 2 l kofolát (ami ugye 'majdnem ugyanaz') 70 ft-ért...
kevesebbet költök, csak a kofola szar és ihatatlan és kényszerből iszom csak meg ... :D remélem érted...
Alapból ott tévedtél, hogy kaja.:)) Nem 4 napra, hanem 1,5 hétre annyi neki. Attól, hogy hetente vásárolunk és 4 napig eszi a húst, még ott van a többi nap is..
Na tényleg ennyi volt, csáóó!
hm, kicsit mintha belezavarodtál volna a dolgokba :D
"Neki még EGYETLEN EGYSZER sem küldtek pénzt, és csak végső esetben érne tőlük!"
"1x kért tőlük"
Nektek jelentkeznetek kéne a kormányzatnál propaganda célra. Meg lehet élni minimálbérből ketten is.
O. V. -ék egyből lecsökkentenék a 47000 -es közmunkabért 31 000 -re. (62 e. / 2 személy) Túl vannak fizetve.
Ti vagytok az új gazdasági csoda!
Én minden hozzászóló válaszát elolvatam!
Egy dolog érdekel csak, a kérdező mindig a 2. szakmáról beszél.
A kérdésem az: mi a fenének nem dolgozik az elsőben sem ha végez a 12. osztállyal? Dolgozzon, keressen pénzt és majd választ második szakmát. Mi ebben a nagy dolog? Jah, hogy dolgoznia kell....hát Istenem, vagyunk így néhányan...
Sajállak kislány, heteken belül külümpolsz hazafelé, éhesen. Vagy!!! Majd a kedvesed paterol haza, mert megunja a lébecolást, jelzem, jogosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!