Önzőség félretenni a szüleimtől kapott pénzt?
Áprilisban összeköltözünk a párommal, ő minimálbért keres, nekem pedig küldenek majd a szüleim havi 30.000 ft-ot.
Én arra gondoltam, hogy félrerakom ezt a pénzt, mert kell majd a 2. szakmámhoz, illetve minimálbérből nem tudnánk venni mondjuk egy nadrágot ha kiszakad.
Szóval önzőség félretenni ezt a pénzt? Amúgy a páromnak gazdagok a szülei, szóval ha nagy baj van, tudnak akármennyit utalni, de a párom nem szívesen kérne tőlük.
Egy szóval sem mondtam hogy nehéz Nekünk! Te el vagy tévedve!
Nem kell magyarászkodnom neked, de az eszedbe sem jutott hogy nem voltunk itthon egy hónapig.... Szánalmas kis senki lehetsz ha csak magadról ömlengesz.......
Megkeresünk annyit hogy ezeket kifizessük, és ki is szoktuk! De majd ha egyszer felnőtt leszel és lesznek kiadásaid, majd akkor meglátod hogy hogy is megy ez a felnőttek világában., addig még hosszú az út előbb be kell hogy fejezd az ovit,és így tovább.
Részemről a téma lezárva! Az intelligenciád látszik a válaszaidon.....
Kicsi édes naiv leányzó (ha az vagy, de lehet, hogy unatkozó 10 éves kisskac). Kérlek szépen, hogy írd le a néninek, hogy tételesen mire mennyit költötök egy hónapban, kíváncsi vagyok rája....
Felsorolom jó, hátha nem jut eszedbe minden és a csúnya bácsik, nénik ismét meggyanúsítanak, hogy h.lye vagy. Ejnye.
9. kerület, tehát van közös költség, gáz, víz (fél óráig engedi a vizet magára), villany, szemétdíj, ezek szerint net is, tv van? kaja (barátod sokat eszik). Gyógyszer.
Javítsatok ki, ha kihagytam valamit, lehet, hogy van. Írd meg kérlek, akár privátban is, hogy melyikre mennyit számolsz, mert nagyon kíváncsi vagyok.
Biztosan tanulhatok tőled sokat!
Üdv: egy 38 éves tanulatlan néni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Olvassátok a kérdést, ajánlom figyelmetekbe a kérdező kommentjeit (stílus, betűtípus, stb)
Hetente feltesz 2-3 kamu kérdést, aztán osztja a válaszolókat.
ehhez csak annyit, h amikor lakást akartunk venni, volt a Corvin közben egy pecó, régi építésű, de kellemes garzon. igaz, max 2 egér fért volna el benne kényelmesen, és 11 milla volt, szóval nem vettük meg.
DE! 17e volt a KK, ebben víz, csatorna, fűtés. a saját kontó csak a villany, de egy kis lakásban az megvan havi 3ból. tehát egy 20as a rezsire, és mindenki boldog.
bár ez 2009ben volt, szóval azóta tuti feljebb ment az is.
a kérdező ezen kívül nettó idióta, de az legyen az ő baja, én meg inkább fizetem az 50ezres rezsit, és közben reálisan látom a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!