Önzőség félretenni a szüleimtől kapott pénzt?
Áprilisban összeköltözünk a párommal, ő minimálbért keres, nekem pedig küldenek majd a szüleim havi 30.000 ft-ot.
Én arra gondoltam, hogy félrerakom ezt a pénzt, mert kell majd a 2. szakmámhoz, illetve minimálbérből nem tudnánk venni mondjuk egy nadrágot ha kiszakad.
Szóval önzőség félretenni ezt a pénzt? Amúgy a páromnak gazdagok a szülei, szóval ha nagy baj van, tudnak akármennyit utalni, de a párom nem szívesen kérne tőlük.
Kedves utolsó, ki van számolva minden.
Ez hihetetlen, hogy nem vagytok képesek felfogni. Nem vagyok idióta, nem költözök úgy el, hogy lehet, hogy éhen döglök.
Szomorú, hogy hülyének néztek csak azért, mert 18 vagyok, de hát mindegy.
Neeem, nem tanulok, csak meresztem majd a seg*gemet egész nap.
Szánalmas, ha valakinek ez az életcélja, én nem ilyen vagyok. Ezért is kell a pénz a 2. szakmámra. 2 év múlva kezdem, addigra kell az a pénz, és nem fogom diákmunkára alapozni a jövőmet.
Mert nem fogok tovább itt maradni az apámmal, azért. Már 4 éve el akarok költözni, azóta várom, hogy betöltsem a 18-at és húzhassak innen és soha többé ne lássam őt.
Megelőzöm a kérdést: anyám fogja utalni azt a pénzt.
"Áruld már el, mennyit kéne keresnem 12-es gimnazistaként??"
Aha. Szóval nem keresel egy fillért sem, de még azt a 30-at is sajnálod. Jól kitaláltad ezt. :)
És még második szakma? Még 2-3 évig vegetálsz a barátod költségére. Az igen!
A becsületes az lenne, ha legalább azt a jelképes 30 000 -et odaadnád. (Ami nem fedezi a tényleges "eltartási költségeidet, ami min. 50 -60 000 FT)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!