Önzőség félretenni a szüleimtől kapott pénzt?
Áprilisban összeköltözünk a párommal, ő minimálbért keres, nekem pedig küldenek majd a szüleim havi 30.000 ft-ot.
Én arra gondoltam, hogy félrerakom ezt a pénzt, mert kell majd a 2. szakmámhoz, illetve minimálbérből nem tudnánk venni mondjuk egy nadrágot ha kiszakad.
Szóval önzőség félretenni ezt a pénzt? Amúgy a páromnak gazdagok a szülei, szóval ha nagy baj van, tudnak akármennyit utalni, de a párom nem szívesen kérne tőlük.
MERT ŐK AKARNAK KÜLDENI, ÉN MEG FÉLRETESZEM MAJD A 2. SZAKMÁMRA!
Tudsz olvasni?
Ha magadtól nem tudsz spórolni, akkor tanuld meg. Rohadt könnyű.
Volt, hogy 51.000 ft-ból megélt egy hónapban...
Ebben az esetben azt mondanám, hogy nem önzőség, de amit összeköltözés után tesztek félre, az legyen közös. Így ő fizeti a te kiadásaid is, és te beszállsz az ő megtakarításába is.
Viszont arra nagyon kíváncsi volnék, hogy tudtok ketten ennyi pénzből megélni? Jó lenne, ha nekünk is menne, tényleg el se tudom képzelni, hogy csináljátok :(
Ha 16:32-kor így megvédted magad, és leugattál mindenkit, akkor minek tetted fel egyáltalán ezt a kérdést?
Ami még szemet szúrt, hogy először azt írod, minimálbérből nem tudtok venni nadrágot, utána pedig nem sokkal azt, hogy havonta félre tud rakni 20 ezer forintot. Most akkor miről beszélsz?! Ő minimálbérből el tudja tartani magát, sőt pluszos a hónap végén. Na de az azért önzőség, hogy még a kaját is egyedül ő fizeti
Szerintem nem fair, hogy a párodon (és ha a helyzet úgy hozza, a szülein) élősködj.
Vagy szerinted az úgy jól van, hogy amit a párod megkeres, az közös, amit a szüleidtől kapsz, azt meg majd szépen elrakod magadnak?
Ha összekötitek az életeteket, akkor legyen már benned annyi, hogy te is bedobod a közösbe azt a 30ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!