Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kimennétek 23 évesen...

Ti kimennétek 23 évesen külföldre au pairnek?

Figyelt kérdés
Kirúgtak az egyetemről és az életem kiüresedett. Úgy érzem sokaknak csak terhére vagyok, a napjaim egyre stresszesebbek és ez kihat mindenkire. Jó lenne felüdülni, újra összeszedni magam. Ezért gondoltam, hogy jelentkezem gyerekek mellé külföldre. Találtam egy helyet, fél évre kellene kimennem egy magyar családhoz. 3 hónap után jöhetnék haza látogatóba, aztán legközelebb ősszel. Az egyetemre újra jelentkeztem, úgyhogy reményeim szerint feltöltődve kezdenék bele. Félek, hogyha itt maradnék, csak még jobban leamortizálnám magam. Nem találnék munkát, nem lenne saját pénzem és másokra lennék utalva a saját butaságom miatt. Viszont ha kimegyek - ismerem magam - honvágyam lenne, és félek, hogy tönkre megy a kapcsolatom a barátommal. Hazajövetelkor lenne pénzem, rengeteg tapasztalatom, önállóbb lennék, és a német tanfolyammal (mert az is jár a kimenetellel) csak nyerhetek. Szóval egész nap ezen agyalok, láthatjátok is a dilemmázásom. Tapasztalatok? Tanácsok? Kérem aki ír, vegye komolyan, nekem ez tényleg nehéz.

2013. febr. 18. 20:18
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Később is írok, minden kiderül. Tegnap pl itthonhagytak, miután lefektették a gyerekeket, megmutatták hogy működik a tévé, és éjfélig netflixeztem. De tényleg, minden kiderül a következő napokban.
2013. ápr. 28. 11:05
 22/37 anonim ***** válasza:

hetekben :) nyilván az első pár nap még nem terhelnek túl.

Nagyon remélem h jó a család nekem is volt egy jó családom ők tündérek voltak :)

2013. ápr. 28. 11:07
 23/37 A kérdező kommentje:
Bizakodó vagyok :)
2013. ápr. 28. 12:32
 24/37 A kérdező kommentje:
Habár vezetek blogot, előbb írom ide, hogy mi volt ma. Jelenleg a nappaliban tévézünk, előtte egy órát ruhát hajtogattam és porszívóztam. Megköszönték és ennyi volt mára, mondták is. Később pedig elvisznek városnézésre. Eddig minden okés :)
2013. ápr. 29. 13:40
 25/37 anonim ***** válasza:
gondolom azért később ha megismernek kicsit rád merik bízni a gyerekez akkor velük is lesz dolgod...ezt tényleg nem bántásból mondom de nyilván nem napi 2 óra munkáért fizetnek majd
2013. ápr. 29. 13:56
 26/37 anonim ***** válasza:

Utolsó: az au-pair napi 4 óráta van alkalmazva hivatalosan.

Amit irsz, abból nekem pozitivnak tünnek, egyelöre megvárják, hogy összeismerkedj a gyerekekkel és csak akkor hagyják rád, ha már valamennyire összejöttél a gyerekkekel.

2013. ápr. 29. 15:21
 27/37 anonim ***** válasza:
egy aupair heti 30 órára van szerződve elvileg, ha a hétvége szabad akkor az napi 6 óra...
2013. ápr. 29. 18:00
 28/37 anonim ***** válasza:
szerintem meg családfüggő, nővérem akit mondtam hét elején megkapta a beosztását melyik nap mikor mit kell csinálni és nem mindig ugyanannyi idő volt.
2013. ápr. 29. 18:07
 29/37 anonim ***** válasza:
kb a heti 30nak kell kijönnie vagyis több nem lehet. Én is voltam több családnál is volt ahol voltak hetek h 20 órát se kellettem máskor 40et de összességében inkább átlagban kevesebb mitn heti 30at
2013. ápr. 29. 18:09
 30/37 A kérdező kommentje:
Végül is elment a nap, a reggeli tennivalók után elmentünk meglátogatni két csodás vízesést. Most itthon tévézek a gyerekekkel, mert az anyuka dolgozik, az apuka meg be kellett menjen a városba. Százszor megkérdezte, hogy nem baj-e, majd felhív meg ilyenek. 2-3 órára ment el. Rendben van, ha nehezebb lesz, mert most ingyenélőnek érzem magam...
2013. ápr. 29. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!