Ti kimennétek a helyembe külföldre dolgozni?
Tudni kell, hogy én GYED-en vagyok itthon jelenleg a 15 hónapos lányommal. A párom tanár, de mint tudjuk .. lótúrót se fizetik meg.
Én egy német multinál dolgoztam 4 évet szülés előtt.
Ha nem is ahhoz a multihoz mennék ki dolgozni, ahol Mo-n dolgoztam, akkor máshova.
Tehát simán kétkezi munkát is elvállalnám, csak hogy ki tudjon a férjem a lányommal költözni hozzám.
Férjemnek nincs szakmája, nyelv tanár. Nekem van szakmám, abban is dolgoztam évekig.
A férjed is találhat ott simán később nyelvtanári munkát. Még ha pont német tanár is, akkor is oktathatja a bevándorlókat németre stb...
Próbáljátok meg! Sok sikert!
Párom angol nyelvtanár és angol irodalom szakos.
Én logisztikán dolgoztam. Fizikai munkát is gyakran végeztem anno, mert nem "iszonyodtam" a dobozok pakolásától. Ha át kellett venni az árut, akkor át kellett.
Voltam adminisztráción (külön ágazat nálunk) is, de leginkább a logisztikán papír munkáztam.
Attól nem félek, hogy nem tudok új dolgokat megtanulni, mert szivacs az agyam, csak nincs olyan német nyelvtudásom, ami azért elvárható lenne.
Én angolul beszéltem minden beszállítóval. Nálunk a cégen belül a fejesek is angolul írtak és beszéltek, ha akartak valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!