Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti kimennétek a helyembe...

Ti kimennétek a helyembe külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy én GYED-en vagyok itthon jelenleg a 15 hónapos lányommal. A párom tanár, de mint tudjuk .. lótúrót se fizetik meg.

Én egy német multinál dolgoztam 4 évet szülés előtt.

Ha nem is ahhoz a multihoz mennék ki dolgozni, ahol Mo-n dolgoztam, akkor máshova.

Tehát simán kétkezi munkát is elvállalnám, csak hogy ki tudjon a férjem a lányommal költözni hozzám.

Férjemnek nincs szakmája, nyelv tanár. Nekem van szakmám, abban is dolgoztam évekig.

2012. okt. 5. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetõséged, akkor miért ne?
2012. okt. 5. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom,amit z első válaszoló:ha van lehetőség,akkor mindenképp.Nem éri meg itthon maradni.Csak nyelvtudás sem ártana,de azt vettem ki a szavaidból,hogy azzal nincs probléma.
2012. okt. 5. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A férjed is találhat ott simán később nyelvtanári munkát. Még ha pont német tanár is, akkor is oktathatja a bevándorlókat németre stb...

Próbáljátok meg! Sok sikert!

2012. okt. 5. 15:02
 4/6 anonim válasza:
100%
ferjed nyelvtanar...gondolom nemet vagy angol...te nemet multinal dolgoztal valami irodai munkat ah latom akkor gondolom nemetul is kellett beszelned...mi itt a kerdes???????menjetek kifele!nyelv nem hatrany szakmai tapasztalatod is van.ferjed mint nyelvtanar elhelyezkedik siman raadasul szarra keresi kint magat ah te is ha elhelyezkedsz a szakmadban...
2012. okt. 5. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Párom angol nyelvtanár és angol irodalom szakos.

Én logisztikán dolgoztam. Fizikai munkát is gyakran végeztem anno, mert nem "iszonyodtam" a dobozok pakolásától. Ha át kellett venni az árut, akkor át kellett.

Voltam adminisztráción (külön ágazat nálunk) is, de leginkább a logisztikán papír munkáztam.

Attól nem félek, hogy nem tudok új dolgokat megtanulni, mert szivacs az agyam, csak nincs olyan német nyelvtudásom, ami azért elvárható lenne.

Én angolul beszéltem minden beszállítóval. Nálunk a cégen belül a fejesek is angolul írtak és beszéltek, ha akartak valamit..

2012. okt. 5. 15:13
 6/6 anonim válasza:
Én nem mennék. Valóban rossz itthon most a helyzet, de akkor is ez a hazám. Azt akarom, hogy itt nőjenek fel a gyerekeim. (Majdnem) mindenkinek nagy lecke most ebben az országban boldogulni. Én örülök, hogy magyarnak születtem és nem akarok máshol letelepedni. Szóval vállalom a megpróbáltatásokat.
2012. okt. 10. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!