Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kimennétek 1 évre külföldre nyelvtanulás és munka céljából a párotok nélkül?
Barátnőmmel 1 hónapja jártunk amikor bejelentette hogy kimegy külföldre dolgozni 1 évre mert szeretne nyelvet tanulni és pénzt keresni! ez nekem nagyon rosszul esett próbáltam lebeszélni róla, de azt mondta hamar eltelik ez az egy év! azóta kint van és úgy látom nagyon elvan, sokszor úgy érzem nem is hiányzok neki és ez a munka sokkal fontosabb neki mint én! ti mit gondoltok erről?
24/F
Mi is kibírtuk. 3 éves kapcsolat után kimentem külföldre 2 év Msc-re.
Nagyon élveztem. Mikor hazajöttem, már volt munkám, lakásom (céges) és felajánlottam a páromnak ,hogy itt van minden csak velem kell jönnie... ő jött. Ennyi.
1 hónap után nem értem ez miért kérdés?
elvoltatok a nyáron,aztán meg szevasz.
ha írogatsz neki,meg vársz rá,akkor max röhög egyet.
Nem viccelj ember egy hónap után mit vártál,majd itthon marad a nyomorba egy f_sziért?
Ez egy lehetőség,egyetlen kapcsolat sem ér meg annyit,hogy valaki amiatt ne menjen ki,amikor kint megfelelő szakmával és nyelvvel nem bruttó 200-t fog kapni hanem 5-7-szer annyit nettóban,ilyen árak mellett mint itthon.
Hülye lett volna,ezt lásd be.
Kapcsolatod annyi lehet amennyit csak akarsz,nők-férfiak minden bokorban vannak,viszont karrier nem sok meg kell ragadni,bármi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!