Kimennétek külföldre dolgozni a gyerekek nélkül anyukák? 3ésfél, másfél éves fiuk anyukája
Ez utolsónak jó az ötlete. Nálunk is a férjem volt kint kétszer fél évet külföldön, amikor én gyesen voltam a két gyerkőccel. Így túléltük, mert én csak ott voltam velük.
Szerintem ha van valami lehetőség, a férjed menjen ki dolgozni. Az anyának csak a két kisgyerek mellett van helye. Azután majd meglátjátok, hogy alakul, a férjed meddig bírja, vagy ki tud-e vinni titeket is, de te csak a gyerekekkel menj, nélkülük ne!
Ahol mi lakunk, nagy a munkanélküliség, sok család van, ahol az apa külföldön dolgozik, és néha hazajár a családhoz, ez van, ez egy kényszermegoldás, de sokaknak nincs más lehetőség.
Nem.
Nekem a férjem van kint Németországban lassan 1 éve.
Én itthon vagyok,3 gyerekünk van,a kicsi most töltötte be a 3.évet.
Ahogy vége a sulinak,a nagyoknak mi megyünk ki hozzá,kiköltözünk.2 havonta járt haza és ez nagyon nehéz volt,azért döntöttünk igy.
A másik pedig,hogy jobb jövőt tudunk nekik kint biztosani,mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!