Megítélésed szerint jó ember az anyád?
Míg nem kezdett el inni jó ember volt. Azután már nem, irigy lett, keserű, cinikus, elviselhetetlen. jó lett volna felnőttként is megismrni őt, de sajnos elmart maga mellől, menekültünk tőle.
Anyának csapnivaló volt.
Már nem él.
36/nő
Jó ember? Ki mondja meg ki a jó ember?
Jó ember. De ettől, mint anya számomra megbukott. Nem haragszom rá, egyáltalán semmit nem érzek már iránta.
Példának példa volt, hogy milyen ne legyek.
A végtelenségig öncentrikus. Amiből nagyon sok más adódik...
21/N
Nem, sőt gyűlölöm. Volt időszak, amikor jó ember volt, de az még születésem előtt évekkel volt, utána lezüllött, ivott, alkoholista lett, részeg volt a velem való terhessége és a kisgyermekkorom alatt. Kb. egy ruhám volt, amit hordtam, 3-4 évesen magamnak csináltam a vajas kenyeret, mivel már nem volt otthon. Ha rájött az ötperc, nekemjött fakanállal. Villany, tévé nem volt, csak a kanásborra költötte a pénzét. Később apámat is lehúzta a mélybe, ő kikecmergett évek múltán, de anyám beledöglött, kb. 6 éves koromban. Nem is bánom. Mérhetetlenül jobb életem lett így, mintha még mindig élne és szégyenbe hozna.
20/L
Igen. Mindenben segít és támogat. Számomra a legjobb anya. <3
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!