Megítélésed szerint jó ember az anyád?
Már megint kezdődnek a lepontozások :-D Hát ez nagyon vicces...
Igen az. Az egyik legjobb ember, akit ismerek. Bármit megtenne értünk. Fiatalos, jobb anyát el se tudnék képzelni.
21/N
Te tetted fel az apás kérdést is, ugye?
Nem azért mondtam, hogy gyanakszok rád, hogy te húznád le a válaszolókat.
Csak komolyan, vicc, hogy ilyen választ valaki le tud pontozni, amikor nincs rossz válasz... Na mindegy, nem érdekes, csak jót tudok ezeken mosolyogni.
``Reénie.``-nek: nem en tettem fel ``az apás kérdést``, de ugymond megihletett...
A 17-eskenek: egyaltalan nem ``farasztottal``. Ugy ertettem, hogy a valaszadok indokoljak meg a valaszt, ha csak igen-t vagy nem-et irnak, annak a valasznak nulla az informacios erteke. A ``rövid``-et ugy ertettem, hogy ``legalabb röviden`` irjon minden valaszado. Köszi 17-eske.
Kisebbségi komlexusos.
Mindig mindenkinek meg akar feleni, segíteni, támogatni, viszont érzelmileg távolságtartó.
Szeretem őt, nagyon igyekvő, de csak feeannyira lenne jó önmagához, mint a szüleihez, máris egy boldog ember válna belőle.
22n, 50n
tipikus ikrek :-)
de azért jó ember hiszen egyedül nevelt fel 4gyereket és mind a négyen normális emberek lettünk
a gyerekeiért és az unokáiért mindent megtesz és nem mászik bele az életünkbe
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!