Mit szólnál, ha a férjed közölné, hogy tévedett amikor elvett? De attól még szeret és nem akar elválni?
Idegességből mondta? Mert akkor sok hülyeséget mond az ember..ebben az esetben legyintenék, bár pocsékul esne.
Ha pedig komolyan is gondolja..akkor elsőnek leesne az állam, másodjára rákérdeznék akkor az összes dolog miértjére és aztán döntenék.
Akkor meg miért kérdezel minket? Válj el, szerezd vissza az életed s próbálj elmerülni valami kellemesebb és/vagy hasznosabb dologban, mint erre gondolni, azzal együtt is nehéz lesz, de az idő sokat segít.
Mi az, hogy nem akar elválni, ha mással enyeleg? Mindegy, ne foglalkozz vele, a szeretlek hülyítéseivel sem. Kihasznál.
Ezt az utolsó írásod alapján írtam, nyilván nem ismerhetem a helyzetet s nem szoktam hirtelen ítélni, de ha igaz, amiket írtál, az elég egyértelmű, meghoztad a döntést, lépj túl rajta, amilyen gyorsan csak tudsz.
Sokat veszekszünk mostanában, apróságokon. 2 éve vagyunk házasok, de már nem vagyunk fiatalok én 34 ő 45.
Nagyon szeretem, rajongok érte. Amikor megbánt, én hajlamos vagyok egyből válásra gondolni, mert annyira feladtam magam ebben a kapcsolatban.
Hogyhogy tévedett? Másik terembe ment az esküvőkor? :)
Hát hogy nem esne jól, azt mondom, de nagyon nem. Visszakérdeznék, hogy akkor miért van velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!