Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg 'mindenki' akar valamit attól akinek a szemébe néz?
Nem tudom de kajak furán jött le,hogy itt a szemezésről olvasok,és én esküszöm mindenkinek keresem a tekintetét,van aki szemébe többször vissza nézek,mert pl: szép a szeme,vagy csak úgy,vagy mert fel sem tűnik,de most akkor ennyiből mindenki 'tetszik'.
Itt írták,és olvastam,hogy nagyon nem jó minden pasival szemezni, mert hátha leszólít.
Hát de persze, az az 4-5mp összenézés,majd csak is az lenne:D.
Jó én is furának tartom,ha valakire ránézek,és keresi a szemkontaktust,de nem hinném,hogy annak csak a szerelem/tetszés lehet az oka.
Ez a feltételezés,elég pazar de nem?
Akkor nekem az utcán/buszon/mindenhol/mindenkor/minden ember tetszik:'D
:D Sőőt,mikor én pl: elmosolyodok elpirulva, az azért van, mert zavarba jöttem,hogy ha nem láttam, csak később vettem észre hogy néztek,és összetalálkozott a tekintetünk,és akkor jövök rá,hogy jézusom mióta néz? Na meg a zavartól(itt sem a tetszéstől,csak a sima zavartól,hogy néznek) legszívesebben elröhögném magam,így beleharapok a számba,és pirosan mosolygok:D.
Csak mert zavarba jöttem,hogy néztek,és érzem,hogy most is néz..:D Semmi köze a szerelemhez,vagy csak nálam..
Második: Nekem most nem rég volt ilyen morbid sztorim,hogy a srác a barátnője mellett ült,ott voltam és még szerencse,hogy a nyaka nem tekeredett ki, erre persze a lány is rám nézett,hogy gondolom kit néz,mert a vak is látta,hogy valakit nagyon néz:D. Az egészben a vicc,hogy ott a barátnője, adja már meg neki a tiszteletet...
Én addig szoktam tartani, amíg a másik nem kapja el, vagy pedig ha már szinte 'fáj',hogy néznek (mert nem készül abbahagyni),akkor én nézek el, de csak olyan sehogy, csak olyan emberi tulajdonság szerint.
Harmadik: Én meg mindig csak nézek valahogy:D Van,hogy csak 'de finom a kakóscsiga' tekintettel:D. Úristen:D.
Negyedik: Igen ez lehetséges jó,vagy lehetséges kíváncsiság, ha nem pont a szemedbe néz lehet más is, én pl: ha valakinek fültágítója van, azt megszoktam vizsgálni, illetve piercinget,és ilyeneket is,színes hajat,és az érdekes nekem.
Ha szemedbe néz,igen,de nekem ez nem mindig azt jelenti:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!