A nagymamám szerint annyira nem érdeklek senkit, hogy biztosan átvert a pasi?
Ez az hogy nem találok, én utánam nem érdeklődik senki. De egyébként ez volt az első igazi randink, de előtte volt egy közös 2 órás vonatos utazásunk kettesben, azután hívott el találkozni.
De honnan lehet kiszűrni hogy mi a kamuszöveg? :)
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
kamuszöveg nem létezik, mindennek van értelme és célja
Ez eskü megtörtént velem:
Volt egy srác, tetszett nekem, már nem tudom mikor kinéztem magamnak, mondjuk a köszönőviszony megvolt. És írtam neki hogy adja kölcsön valamelyik könyvét, mire azt mondta rendben van, találkozzunk. 2 órát elbeszélgettünk, jó volt vele lenni. Majd ő annyira belendült, hogy bókolgatott, üzengetett, udvarolgatott és azt éreztem hogy valami hiányzik. Hogy olyan könnyen jött, hogy nincs meg az a küzdős érzés, csak ürességet éreztem. Aztán mondtam hogy nekem idő kell, mire leállt, 2-3 hétig nem beszéltünk, és az alatt a 2-3 hét alatt jöttem rá, hogy mennyire hiányzik, és hogy akarom őt mégis.
Mert ami ott van könnyen, az annyira nem érdekes. Nálam legalábbis. De lehet ezért vagyok egyedül :D
Igen :D
De már túl vagyok a nagy bevalláson, először visszakérdezett hogy "Micsoda?" elmeséltem neki a dolgokat, mire az volt a válasza hogy "Én nagyon örülök neki. Van neki testvére?Mivel foglalkozik stb" majd jött azzal hogy "Akkor majd összeköltöztök, a nagyszobába, én meg majd átmegyek a kicsibe" hát mondom ez kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!