Mit szolnál ha a férjedről kiderülne, hogy eltitkolt jövedelmei vannak?
Véletlenül rájöttem, hogy a férjem jelentős összegeket, jövedelmeket titkol előlem.
Vezető beosztásban dolgozik egy cégnél, eddig azt hittem sima alkalmazottként. Kiderült viszont, hogy résztulajdonos. Valamint még ezen kívül 3 cégben.
Kiderült, hogy a fizetésén kívül még havonta legalább 4-5-ször annyi pénzt keres. Valamint többször jutott már hozzá egyben nagy összegekhez.
Elméletileg közös kasszán lennénk meg elméletileg mindent megbeszélünk egymással. Ehhez képest úgynézki egyik sem igaz:(
Ti mit szólnátok?
Érdekes!
A múltkor egy nő írta, hogy titokban tartalékol egy csomó pénzt a párja elő, hogy majd ha válik, akkor legyen pénze.
Akkor minden válaszoló (nő) egyetértett ezzel a magatartással!!!
Szerintem akkor aggódjon a kérdező, ha a hatóság kopogtat az ajtaján.
Szerintem tőle kérdezd meg a titkolózás okát. Itt csak tippelni lehet.
Én nem feltétlen gondolok rosszra: lehet, hogy meg akar lepni v.mi nagyszabású dologgal, és azért nem mondott semmit.
"Szerintem akkor aggódjon a kérdező, ha a hatóság kopogtat az ajtaján."
Különben egy kicsit ettől én is tartok!
Szerintem simán elképzelhető, hogy ezeket azért titkolta mert a pénzek legalább egy része fekete.
Már a cégek is gyanúsak amiben tulajdonos.
Az egyik ugye ahol dolgozik az nem gyanús ebből a szempontból. Egy viszonylag nagy építőipari cég amúgy.
Van egy másik cég amiben tulajdonos az szintén építőipari cég. Erről úgy tudtam eddig, hogy konkurencia. Na ez már gyanús. De az semmi esetre se lehet mostmár mert a tulajdonosokat nézve szinte a két cég ugyanazoké.
A másik két cég amiben pedig tulajdonos külföldi céget és guglin rájuk keresve nem találtam róluk semmit. Azt se tudom azok a cégek mivel foglalkoznak.
Kérdezz rá a férjedre!!
Nincs benne semmi.Jogod van tudni,ha esetleg valami rossz sül el...
Ne hagyd magad lerázni.Mondd meg neki,tartsa ezentúl is a pénzét,de jogod van tud ni az életéröl.
Az első döbbenetből felocsúdva azt tenném, amit az 5ös válaszoló írt.
De nagyon gyorsan elválnék tőle. Ki tudja még mit titkol el, amire nem jöttél rá?
"Az első döbbenetből felocsúdva azt tenném, amit az 5ös válaszoló írt."
Az 5-ös válaszoló hozzáállása szánalmas és undorító! Az az ember is az aki egyet ért vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!