Felnevelnétek a húgotokat ebben az esetben? Örökbefogadnák őt még? Vagy jobb a vérszerinti családban?
Erdekes leirtam hogy en mar megtettem felneveltem a hugom.Az igazat irtam semmi szepites az elet ilyen.Erre lepontoztok.20 evvel ezelott dontottunk magunkhoz vettuk ot egy filer nem jart utana szeretetbol tettuk.
Lepontozhattok az elet nem rozsaszin es halas kamasz nem letezik.
Sok lemondas koltseg es faradozas ill buntudat az ami van ez volt es marad.Erre szamits.Konnyen irnak azok akik soha nem voltak ilyen helyzetben Fenkolten onfelaldozoan csalad az szent mondjak.Mi tudjuk milyenek a hetkoznapok amikor a 12eves nevelt hugom leuvolt ,, nem vagy az anyam nem mondod meg mit tehetek!!!!,,
Nagyon kemeny evek voltak De hala a kitartasunknak tanult okos felnott lett belole most lassan 24 evessen kezdi atlatni.
mi lett volna ha te lennél az a kisgyerek, most gondolj bele neked hogy esne ha azon gondolkodnának a testvéreid hogy minek nevelnénk fel igy is van elég bajunk és bedobnak egy árvaházba..
Amugy meg 1 percig nem gondolkoznék ezen, felnevelném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!