Anyósom hozzánk költözött-kb 4 hónapig marad- de már most összetűzésbe keveredtem vele, mert ő jobb anyagi körülményekkel rendelkezik?
vagy pl nagyon sokszor volt rántott-köménymagos leves és a szárazabb kenyérből vagy végből hozzá kenyérkockák
mi tényleg mindent felhasználtunk 3 tesvérem van és anyukánk egyedül nevelt minket és otthonról én vhgy ezt hoztam, hozzászoktam, hogy nincs pazarlás
de anyósom azt mondta hogy ő nem így nevelte a fiát, szikkadt kenyér a madaraknak való azt már nem esszük se melegszendvicsnek se semminek
pl a húslevesbe belefőztem a karajcsontokat és meg ettem róla husidarabokat ő meg csak nézett
mindig filézett csmellett vesz én meg csontosat mert a levesbe az jó lesz
de kezd egyre jobban idegesíteni hogy mindig megjegyzéseket tesz, furcsálja hogy mi mindent felhasználok, de azért közbe jó nagy adagokat megesz belőle de mindig hogy ő meg így készíti stb
ma is tojáslevest főztem és én rakok bele grízt is mert régen azzal dúsítottuk hogy laktatóbb legyen ő meg ezt is kritizálta de azért jó ízűen bekajálja
hogy állítsam le, azért nem akarok össze sem veszni vele mert amúgy aranyos
Te így szoktad és késsz. Nem értem miért lenne mindez vita téma. MEgmondod h nem szeretnél pazarolni, azért főzöd így. Pont.
Nem kell firtatni, ha valami nem tetszik ajánld fel, hogy főzzön magának.
4hónapból nem lesz 4 év?gyanús
:(
Szerintem tök jól csinálod :)! Én sem szeretek pazarolni, és a levest én is így csinálom, Pl. csirke mellből húst levágni, azt ki lehet rántani, meg a combot, szárnyat is. A csontja, a bőre(szép sárga lesz tőle a leves, ha kicsit zsírosabb, plusz az íze miatt), nyaka, háta,fara mehet levesnek. Van mikor a rántott hús mellé rizi-bizi készül, és akkor több levest csinálok, és azzal locsolom a rizst, míg meg nem puhul.
Aztán mikor leszűrjük a levest a bőr, meg a hús nélküli csontok a kutyáé.
Vagy a zöldség (krumpli, karfiol) főzővizét nem öntöm ki, hanem levest csinálok belőle, hiszen már az íze benne van.
Én is utálok pocsékolni. Nincsen ezzel semmi baj.
Ő másképp csinálja, amit az első válaszoló írt az jó, szerintem is mondd meg neki, hogy te így tanultad, és így szereted.Kész
Úgy viselkedik, mint egy gyerek, bánj is úgy vele. Ha még egyszer kritizálna, csattanj fel, hogy ejnye! Kapsz a szádra! Majd jól meglepődik, azt is elfelejti, fiú-e vagy lány.
Vagy mondhatod ezt is. Na, eredj el innen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!