Mennyire igaz, hogy ha olcsó vacak kajákat zabálok, előbb fogok meghalni?
A minőség miatt kérdem. Most nem a mekis kaja meg a gyorsfagyasztott cuccokra gondolok, hanem, hogy a minőségi drágább ételek, alapanyagok egészségesebbek-e mint a fele annyira drága társaik?
Most ez bizonyított tény, hogy ha valami olcsó Sparos konzervet, befőttet, tésztát, eszek az jobbban káros, mintha megvenném ugyan ezt, csak márkás dolgot, ami mondjuk 1,5x drágább mint a Spar termék?
Tehát nem a bio dolgok érdekelnek, hanem hogy egy termék ami márkás, drága az valóban jobb-e az egészségemre nézve mint az olcsóbb alsó kategóriás?
Az ár inkább függ a márkától mint a minőségtől.
A minőségről a címke ami az összetevők adatait tartalmazza
többet elárul.
Nem a márka vagy a bio kaja számit hanem a kiegyensúlyozottság és a megfelelő főzési technika.
A drágább márkás párizsikban, virslikben ugyanúgy benne van a darállt pata, szempilla mint az olcsokban,
Szezonális dolgokat kell venni, zsír helyett olajal fözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!