Most hogyan tovabb? Miert csinaljak ezt?
Most leszek elsoeves egyetemista, ahogyan a parom is, 19 evesek vagyunk, ket eve vagyunk egyutt...sajnos ugy hozta a sors, hogy ket kulon varosba kell menjunk(egyik egyetem nincs ott, ahol a masik van es forditva..) igy 150 km a tavolsag a ket varos kozott...nehez dontes volt, de mindkettonk erdekeben ez volt a jo valasztas, szerintunk...
A bokkeno az, hogy mindket csalad(az enyem es a parome) biztattak, hogy jo dontest hozunk...hamarosan koltozunk es most kezdi edesanyam, hogy nem "enged" le a paromhoz, arra hivatkozik, hogy nincs penz(pedig ha megkeresnem a penzt akkor is ezt mondana, illetve azt, hogy akkor azt a penzt tegyem ferre masra) Szerinte az, hogy hetente kethetente talalkozzunk folosleges penzkidobas...es a parom anyukaja is hasonloan gondolja...most akkor mit csinaljak? ha nem talalkozhatunk 2 hetente legalabb, akkor nemtudom mi lesz velunk, hiszen eddig mindennap talalkoztunk...imadjuk egymast...miert fordult ellenunk anyukam? erzem, hogy mindenkepp valami nem tetszik neki...ha megemlitem, hogy nekem lesz penzem menni a paromhoz(eloteremtem), azt mondja,hogy azzal mar majdnem johetnek hazaig is, persze ha hazaig jonnek akkor az annyi, hogy fel napot tudok itthon maradni es a baratomat akkor szinten nem lathatom...nemnagyon szokdohetek, hiszen a lakast kajat mindent edasanyamek fizetik...de en igy keptelen vagyok boldog lenni:( es ez ot egyaltalan nem erdekli....\\
maskulonben szereti a paromat, kifogastalan vele, nemertem akkor miert faj?
koszi:) igazabol ma volt egy nezetelteres koztunk, pont emiatt, azert kerdeztem ra...
sajnos meg fuggok a szuleimtol ezert nem minden ugy van ahogy szeretnem:(
Egy városban laktok?
Akkor hol itt a bökkenő?
Találkoztok mikor haza mentek. Felesleges egymás városába utazgatni két hetente.
Mi sem utaztunk csak havonta egymáshoz pedig nem laktunk egy városban és nem is tanultunk ott.
Én a lakóhelyemtől 80 km-re jártam egyetemre a párom a lakóhelyéhez képest 150 km-re. A két egyetemi város 300 km-volt ott havonta két havonta találkoztunk. Akkor láttuk egymást ha hazamentünk hétvégére, mert akkor mind ketten buszra ültünk és elmentünk kettőnk lakóhelye közti legközelebbi városba. Így olcsóbb volt:)
Valamit nem értek...
Ugye a lakóhelyetek 1 városban van?
Mindketten más-más városba mentetek tanulni, ott kollégiumban laktok hétközben...
De hétvégenként egyikőtök sem utazik haza???... 8-o
Hogy van ez?!
Mert a többi kollégiumban lakó hétvégén hazamegy, minek maradna hétvégére a kollégiumban?
Otthon (a lakóhelyeteken) simán találkozhatnátok!
Vagy én vagyok hülye???... 8-o
22:37
Az a bokkeno, hogy a varostol ahol lakom nagyon messze van az egyetem, nemtudok hazajarni, max havonta...amikor pedig hazajovok egy nap az ut(pentek) egy napot vagyok itthon(szombat) es egy nap a visszaut(vasarnap) es abba az egy nappba nem nagyon lehet belesuriteni a csaladot, es a paromat egyszerre sajnos:(
22:38
igyekszem igy tenni...remelem minden jol alakul...tenyleg szertjuk egymast...
22:39
Ugyanazt tudom reagalni mint a 22:37-es valaszadonak...nagy a tavolsag, mindketten alberletben lakunk abban a varosban ahol tanulunk...en sajnos nagyon messze lakom a varostol ahol most elek...az itthon talalkozas meg a fentiek miatt nem okes:(
Nem kell leszolni, nem en allok igy hozza a dolgokhoz, hanem anyukam az akit nemlehet ettol elteriteni...
Jo, nem azt mondtam, hogy "nem fer bele a parom abba az egy napba" hanem azert havi 1 ora edes keves...ezen lehetne valtoztatni ha legalabb kethetente elmehetnenk egymashoz...
nem a hozzallasommal van a baj, hanem azzal, hogy tudom, ugy kell tancolnom ahogy a szuleim futyulnek...sajnos...
A parom termeszetesen nem orul, hogy ez van, probalunk megoldasokat talalni a helyzetre:( ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!