Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hogyan tovabb? Miert...

Most hogyan tovabb? Miert csinaljak ezt?

Figyelt kérdés

Most leszek elsoeves egyetemista, ahogyan a parom is, 19 evesek vagyunk, ket eve vagyunk egyutt...sajnos ugy hozta a sors, hogy ket kulon varosba kell menjunk(egyik egyetem nincs ott, ahol a masik van es forditva..) igy 150 km a tavolsag a ket varos kozott...nehez dontes volt, de mindkettonk erdekeben ez volt a jo valasztas, szerintunk...

A bokkeno az, hogy mindket csalad(az enyem es a parome) biztattak, hogy jo dontest hozunk...hamarosan koltozunk es most kezdi edesanyam, hogy nem "enged" le a paromhoz, arra hivatkozik, hogy nincs penz(pedig ha megkeresnem a penzt akkor is ezt mondana, illetve azt, hogy akkor azt a penzt tegyem ferre masra) Szerinte az, hogy hetente kethetente talalkozzunk folosleges penzkidobas...es a parom anyukaja is hasonloan gondolja...most akkor mit csinaljak? ha nem talalkozhatunk 2 hetente legalabb, akkor nemtudom mi lesz velunk, hiszen eddig mindennap talalkoztunk...imadjuk egymast...miert fordult ellenunk anyukam? erzem, hogy mindenkepp valami nem tetszik neki...ha megemlitem, hogy nekem lesz penzem menni a paromhoz(eloteremtem), azt mondja,hogy azzal mar majdnem johetnek hazaig is, persze ha hazaig jonnek akkor az annyi, hogy fel napot tudok itthon maradni es a baratomat akkor szinten nem lathatom...nemnagyon szokdohetek, hiszen a lakast kajat mindent edasanyamek fizetik...de en igy keptelen vagyok boldog lenni:( es ez ot egyaltalan nem erdekli....\\

maskulonben szereti a paromat, kifogastalan vele, nemertem akkor miert faj?

2009. szept. 6. 21:56
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
* elnezest a hibakert, telefonrol potyogtem...
2009. szept. 6. 21:59
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért viselkedik így anyukád,az lenne a normális,ha támogatná azt,h minél többet találkozzatok.Ha 2éve vagytok együtt,azért az már komoly.Keresd meg a pénzt,azzal te rendelkezel,és senki más,nehogy hagyd a kapcsolatpdat emiatt tönkremenni!Ha mégsem lenne lehetőséged pénzkeresésre akkor is kérj anyukádtól,ez nem fölösleges pénzkidobás,jobb helyre nem ia tehetnéd.Mondd el neki azt,amit ide leírtál,és kérdezz rá,h miért tett ilyen kijelentést ha szeretni a párodat.Jobb ezeket a dolgokat minél hamarabb tisztázni,de veszekedés ne legyen,csak azépen nyugodtan.Sok szerencsét!A pároddal,ha tényleg szeretitek egymást ha törik,ha szakad,ne engedd h ilyen apróság közzétek álljon.150 km nem a világ vége és a diákjegy sem egy vagyon :))
2009. szept. 6. 22:24
 3/24 A kérdező kommentje:

koszi:) igazabol ma volt egy nezetelteres koztunk, pont emiatt, azert kerdeztem ra...

sajnos meg fuggok a szuleimtol ezert nem minden ugy van ahogy szeretnem:(

2009. szept. 6. 22:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy városban laktok?

Akkor hol itt a bökkenő?

Találkoztok mikor haza mentek. Felesleges egymás városába utazgatni két hetente.

Mi sem utaztunk csak havonta egymáshoz pedig nem laktunk egy városban és nem is tanultunk ott.

Én a lakóhelyemtől 80 km-re jártam egyetemre a párom a lakóhelyéhez képest 150 km-re. A két egyetemi város 300 km-volt ott havonta két havonta találkoztunk. Akkor láttuk egymást ha hazamentünk hétvégére, mert akkor mind ketten buszra ültünk és elmentünk kettőnk lakóhelye közti legközelebbi városba. Így olcsóbb volt:)

2009. szept. 6. 22:37
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,és értem,de már 19éves felnőtt vagy,egyszerűen jelentsd ki,h neked szükséged van attól még a barátodra h így alakultak a dolgok.Ebben a dologban nem függhetsz a szüleidtől,egyszerűen nem áll jogukban ebbe beavatkozni.Szeresd őket és hallgasd meg a tanácsaikat,de ezen a téren ne engedj!Sok sikert és remélem minden jól alakul majd :)
2009. szept. 6. 22:38
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nem értek...

Ugye a lakóhelyetek 1 városban van?

Mindketten más-más városba mentetek tanulni, ott kollégiumban laktok hétközben...

De hétvégenként egyikőtök sem utazik haza???... 8-o

Hogy van ez?!

Mert a többi kollégiumban lakó hétvégén hazamegy, minek maradna hétvégére a kollégiumban?

Otthon (a lakóhelyeteken) simán találkozhatnátok!

Vagy én vagyok hülye???... 8-o

2009. szept. 6. 22:39
 7/24 A kérdező kommentje:

22:37

Az a bokkeno, hogy a varostol ahol lakom nagyon messze van az egyetem, nemtudok hazajarni, max havonta...amikor pedig hazajovok egy nap az ut(pentek) egy napot vagyok itthon(szombat) es egy nap a visszaut(vasarnap) es abba az egy nappba nem nagyon lehet belesuriteni a csaladot, es a paromat egyszerre sajnos:(

22:38

igyekszem igy tenni...remelem minden jol alakul...tenyleg szertjuk egymast...

22:39

Ugyanazt tudom reagalni mint a 22:37-es valaszadonak...nagy a tavolsag, mindketten alberletben lakunk abban a varosban ahol tanulunk...en sajnos nagyon messze lakom a varostol ahol most elek...az itthon talalkozas meg a fentiek miatt nem okes:(

2009. szept. 6. 22:45
 8/24 anonim ***** válasza:
Tudod az embernek arra van lehetősége amire akarja. Nem hiszem,hogy nem fér bele a párod egy órába vagy mit tudom én. Látod mi is mennyi mnidnet megtattünk a másikért. Én is és a párom is albérletben laktunk.
2009. szept. 6. 22:58
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a fényében nem hozatok jó döntést, mert te így állsz az egészhez. Párod mit mond?
2009. szept. 6. 22:58
 10/24 A kérdező kommentje:

Nem kell leszolni, nem en allok igy hozza a dolgokhoz, hanem anyukam az akit nemlehet ettol elteriteni...

Jo, nem azt mondtam, hogy "nem fer bele a parom abba az egy napba" hanem azert havi 1 ora edes keves...ezen lehetne valtoztatni ha legalabb kethetente elmehetnenk egymashoz...

nem a hozzallasommal van a baj, hanem azzal, hogy tudom, ugy kell tancolnom ahogy a szuleim futyulnek...sajnos...

A parom termeszetesen nem orul, hogy ez van, probalunk megoldasokat talalni a helyzetre:( ...

2009. szept. 6. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!