Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Diktatúrában élek otthon, már...

Diktatúrában élek otthon, már nem birom tovább, mit csináljak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. A szüleim sehova nem engednek el, elzárták előlem a pénzemet, anyám folyamatosan elmardossa előlem a barátaimat, összeugrasztja őket, gyerekkoromba nem mehettem soha a játszótérre sem, sportolni sem, anyám folyamatosan kritizálja a külsőmet, mindenemet, ruhákat csak ő vehet nekem a turkálóban, apámtól csak annyit kaptam életembe, hogy te de hülye vagy, ehhez sem értesz, ahhoz sem, rokonaink sincsennek, anyám mindenkit elijesztett a saját és apám rokonait is, külföldre se mehetek egyedül, nem lehet önálló döntésem. Ez milyen élet..? Csak egyetemre mehettem, még gimis koromba se engedtek el egyetlen koncertre sem. Sehova, még délután sem. És még házasságig szűznek is kell maradnom. Pedig már nem vagyok az, ez is egy hazugság.
2011. aug. 27. 18:48
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
a szüleim 60 évesek...egykevagyok LEGJOBB!
2011. aug. 27. 18:49
 2/20 A kérdező kommentje:
diákmunkát sem vállalhatok, mert én ne dolgozzak..
2011. aug. 27. 18:50
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

szerintem szökj meg egy barátnőhöz, vagy valahova...:S a pénzedet meg vedd el tőlük.

egyébként más probléma nincs? nem isznak/drogoznak?

vagy fenyegetőzz azzal hogy felnőtt nő vagy és nem élhetsz bezárva.

2011. aug. 27. 18:51
 4/20 anonim ***** válasza:
8%
ha 60 évesek akkor inkább maradj, úgyis nemsokára feldobják a talpukat, hogyha megszöksz talán kizárnak az örökségből. pár évet még bírj ki, sok sikert!
2011. aug. 27. 18:52
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagy nem 17. Állj a lábadra, igenis keress munkát és legyél önálló. A párom húgát se engedték dolgozni, most harmincon felül is a szülein él, ezt szeretnéd te is?
2011. aug. 27. 18:54
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Te ezt hagyod????? Dolgozz, akkor keresel és azt magadra költheted. Mi az, hogy nem dolgozhatsz? Bezárják az ajtót, nem tudsz elmenni? Nem értelek...
2011. aug. 27. 18:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen az ember talpára állhta -ha akar, s nem bírja tovább. Csendben megszervezném a munkakeresést, az albérletet, és utoljára szépen elmondanám, vagy leírnám nekik, hogy mivel üldöztek el. Aztán vagy megszakad a kapcsolat, vagy változnak és visszakönyörögnek. Azért jó, hogy a szülő irányítgatja a gyereke útját, de 23 évesen valaki már felnőtt, el kellene a kezét engedni, nem pórázon tartani.
2011. aug. 27. 18:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen férjhezmentem....

Nehogymár ők parancsoljonak neked!

Állj a sarkadra és költözz el tőlük,mihamarabb!

2011. aug. 27. 18:57
 9/20 anonim ***** válasza:
62%

bocs, de szerintem elég gáz , hogy 23 évesen nem tudsz a sarkadra állni... ez esetben törődj bele, hogy ilyen életed lesz. Bár kíváncsi vagyok mi a francot fogsz csinálni majd szüleid nélkül. No diploma ( mondjuk ma az már nem mindig számít), no munkatapasztalat.

Szerintem keress titokban valami munkát (hogy majd kegyen biztos bevételed), vedd vissza a pénzed és lép meg. Menj albérletbe, vagy valakikhez albérletbe, ennyi.

2011. aug. 27. 18:59
 10/20 anonim ***** válasza:
93%

23 évesen már lehetnél annyira önálló, hogy kiállsz magadért!

Úgy egyébként civilbe mit csinálsz? Tanulsz? Hogy viselik?

2011. aug. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!