Szerintetek hülyén gondolom?
Ha egyszer lenne gyerekem, csakis úgy vállalnám, ha lenne saját házam(gyereknek külön szoba), autóm és rendes fizetésem(külföldön fogok élni és ott nem lehetetlen)
Nyelveket tanulna kiskorától kezdve, azt sportolna amit szeretne és megkapna mindent ami kell(nem akarnám elkényeztetni,hogy kinyitja a száját és máris megkapja amit kinézett magának, de ha van pénz akkor nem kínai ruhákban járatnám, hanem márkásban és egészségesen étkezne nem a legolcsóbb tejet venném pl.)
A leendő apa is gy van vele.
Sokszor olvastam már,hogy szegénységbe is lehet szülni és ott is lehet boldog a gyerek, de én nem így látom.. vagyis lehet boldog, de ott már a szülők sem lehetnek 100%-ig kiegyensúlyozottak, ha mindig számolgatni kell,hogy épp hány 100Ft marad hó végére.
ma 11:50 vagyok.
Elnézést de én nem azt mondtam hogy szüljél bármi áron.. Nem is akartam ezzel jönni.. Csak a felfogásod egy tinédzser szintjén van ha azt hiszed hogy azt amit megálmodtál az be is fog következni.. Nem fog. Lesznek amik igen, de sosem fognak úgy alakulni a dolgok ahogy tervezi az ember. 20 éven felül már rég tudni kéne hogy az élet nem habos torta..
Azt hogy te mikor és milyen körülmények között fogsz szülni az a te magánügyed.. Nem is akarlak sem lebeszélni sem rábeszélni semmire. Te döntesz.. De nem árt ha tudod fiatalabb már nem leszel, és hamar észre fogod venni hogy rohan az idő...Egyet pislogsz és már 40 leszel..
Ne kell hinned egy olyan embernek aki dupla annyi évet élt mint te, csak leírtam hogy nem minden alakul úgy ahogy tervezzük. és sokszor van amikor jól is alakulhatnak a dolgok vagy rosszabbul.. De vágyálmokat kergetni...hátttttt...
Na jó.. én ezennel be is fejeztem mert olyan emberrel beszélgetni nem lehet aki csak értelmetlenül tud vitázni..
Felőlem úgy élsz ahogy akarsz, és úgy tervezel ahogy akarsz.. Nem fogok leállni veled egy meddő vitát folytatni, főleg hogy én nem vitáztam csak leírtam hogy másképp is alakulhatnak a dolgok.. De úgy látszik ehhez kevés az agykapacitásod..
további szép napot mindenkinek..
"Csak a felfogásod egy tinédzser szintjén van ha azt hiszed hogy azt amit megálmodtál az be is fog következni.. Nem fog."
még szerencse,hogy figyelmeztetett, hisz ő már 40 éves. fogadjunk egy elkeseredett ember vagy, semmi más.
ezen az oldalon meg lehetett már szokni,hogy akinek jó élete van/lesz azt leszólják,mert irigyek. gratulálok. a kor tényleg nem számít semmit.
Hát nem is az az élet egy gyereknek, hogy a kétszobás kis romhalmazba odaszülnek hármat, sosem lesz saját szobájuk, az apjukat nem is látják, annyit dolgozik.
Szomorú, hogy mindenütt ezt látni... Hogy kvázi ne szenvedjen a testi szükségleteiben hiányt a gyerek, a szülők megszakadnak és nincs rájuk idejük. Akkor mi végre?
29
Arra, hogy anyuci-apuci idegbeteg legyen. Egymáson és a gyerekeken vezessék le a feszültséget. Tisztelet a kivételnek. De nagyon sok helyen ezt látom sajnos. Mindenki rohan, ideges, azt sem miből élnek még hó végén vagy miből vesznek a gyereknek csizmát. Magukról nem is beszélve. A hangulat pedig szépen lassan megmérgezi az egész családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!