Oda rókáztam az OBIban a péztár elé, annyira kellemetlen, csomóan kiröhögtek, meg olyanokat mondtak, hogy részeg vagyok. Gondolom ilyen esetben más is hülyén érezné magát, nem?
Csak rosszul lettem az energia italtól, amivel a barátnőm megkínált, mert szomjas voltam és nála csak az volt.
Mire beértünk az obiba már szédelegtem, tényleg mint egy részeg. Mondtam a barátnőmnek, hogy muszáj kimennem a mosdóba, de sajnos csak a pénztárig értem.
Olyan kellemetlen volt, hogy utánam pucolták fel a cuccot, majdnem elsírtam magam...
Hogyne,kellemetlen szitu.
Én is majdnem elsüllyedtem mikor érek ki ilyen thai üzletből és az ott vett chilliszószt párom el akarta rakni és melléesett a táskának,rá a lábamra. Folyt a lábamból a vér,mindenki minket nézett,és az eladó söpört fel helyettünk ,égett a fejemről a bőr.. meg még ő adott ragtapaszt.
Vannak ilyenek,ne törődj vele bármelyik emberrel megesik.
Gondold el mennyivel rosszabb lett volna ha befosol mondjuk és csöpög ki a gatyádból. Az cikibb mint a hányás.
Szegény...
Bocs, erre nem tudok mást mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!