Mikor voltál először részeg?
Figyelt kérdés
részeg2012. aug. 12. 23:31
2/12 anonim válasza:
15évesen,és én csak a második "részegségemnél" hánytam
3/12 anonim válasza:
17-18 évesen, gondolom én már eggyel öregebb korosztály vagyok. :)
6/12 anonim válasza:
14 évesen... de akkor brutál módon.
7/12 anonim válasza:
17 voltam amikor úgy rendesen ittas voltam. Azóta egyszer hánytam, most vagyok 18. De csak akkor hánytam amikor pálinkából bsztam be. Egy életre megutáltam.
8/12 anonim válasza:
Még semmikor, de érdekelnek az esetleges további válaszok.
9/12 anonim válasza:
19. szülinapomon, a suliban egész nap, de az osztállyal együtt. A másnap szerencsére elkerül szinte mindig, 2x talán, ha voltam másnapos, pedig nem vetem meg az italt, de szerintem nem egy olyan égig emelő élmény a részegség. Én részegen sokkal jobban figyelek a körülöttem történő dolgokra(baleset elkerülése, stb.)annak ellenére, hogy közben mégis lazább vagyok és ha piálás közben helyzet adódik, pillanatok alatt kitisztul a fejem, mintha nem is ittam volna.
22l
10/12 anonim válasza:
15 éves koromban voltam először becsiccsentve :)
17 évesen rúgtam be először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!