Anyák, ti mondanátok ilyeneket a gyereketeknek? Ilyenkor mit tehetek? Már nagyon nem bírom.
Anyám állandóan üvölt velem,mindig a fejemhez vágja hogy a gyerek nem azért van hogy boldog legyen hanem azért hogy segítsen a háztartásban és kiszolgálja a szülőt.Már rengetegszer próbáltam beszélni vele de mindig ordít hogy nem érdekli a véleményem,nem arra vagyok hogy gondolkodjak és ameddig itt élek nincsenek jogaim.
19 vagyok úgyhogy zavaró a dolog és már nagyon nem bírom hogy állandóan bezár,ha esetleg megpróbálok barátkozni az a baja,máskor meg üvölt hogy azért nincsenek barátaim mert senki sem képes szeretni.
Nővéremet már kidobta itthonról,nekem majdnem ráment a kapcsolatom,pedig a párom az egyetlen kis szigetem ebben a világban.
Egy szülő hogy mondhat ilyet a gyerekének?Jó,elismerem hogy nem vagyok jó tanuló,de csak mert nem bírom már a feszültséget és teljesen kivagyok készülve,úgy meg nem megy a tanulás.
9 éves korom óta vezetem a háztartást,14éves korom óta legtöbbször a főzés is az én dolgom.Sajnos apum meghalt úgyhogy még rá sem számíthatok.
betlindis nem sírni jöttem ide
elsősorban valami olyanra voltam kíváncsi hogy ezt meglehet-e oldani vele,hogy hátha egy szülő megtudja mondani hogy miért csinálja,elvére ők jobban megértik a másikat(szerintem)
pénzem csak onnan van hogy eljárok vérplazmát adni,de nyilván abból nem jött össze valami sok úgyhogy nem még nem tudok költözni,az hogy elmondom hogy miért nem járható az amit leírtak nem azt jelenti hogy nem teszek semmit vagy nem értek egyet vele,hanem azt hogy nincs rá lehetőségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!