3/40 anonim válasza:
méhlepény,én láttam a sajátomat szülés után,gyereknek semmiképp nem mutatnám meg!
4/40 anonim válasza:
nem tudom.... én mutatnék, legalább, ha nagyobb lesz, akkor biztos nem áll úgy hozzá az ilyen dolgokhoz, meg a húshoz stb.., hogy FUJJ blöe stb
5/40 anonim válasza:
Nem mutogatnám neki,mert úgy sem tudja,hogy mi az...
6/40 Carena válasza:
És ennek mi az értelme,hogy megmutatja a kislánynak???
7/40 anonim válasza:
Ne haragudj, de én sem néztem meg, nem hogy gyereknek mutogassam. Ilyen picin még nem fogja annyira fel, hogy az gusztustalan, de későbbre nem jegyzi meg, hogy aztán ne tartsa gusztustalannak nagyobb korában.
9/40 anonim válasza:
17:27 es vagyok, egyébként tényleg semmi értelme megmutatni, de ki csinálta ezt a fotót, hatalmas családi pillanat lehetett....:S Bocs az offért
10/40 anonim válasza:
Nem. Mert nem vinné előrébb a gyereket semmivel sem. És még ocsmadék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!