Hogyan és hová menjek el titokban abortuszra, a családom tudta nélkül?
"Ja, és még valami. Én osztályfőnökként az abortuszt nem tekinteném igazolt hiányzásnak, vagy ha igen, akkor csak a "Szülői igazolásként." kivehető három nap terhére. Az én gimim házirendje BETEGSÉG esetén történő hiányzásról rendelkezett, Te pedig teljesen egészséges vagy."
csak kíváncsiságból: ha egy fiú diákod ejt teherbe valakit, a fiút hány nap igazolatlannal bünteted?
A tanár vagyok.
Igen, képzeljétek el, hogy nagyon szeret az osztályom, és ismerik az értékrendem, és egyetértenek vele, pedig még csak nem is egyházi iskoláról van szó. Múltkor megnéztük osztályfőnök órán ezt a filmet, Kérdezőnek is ajánlom szeretettel.:
http://www.youtube.com/watch?v=-Ox1aewxM7c
és nagyon tetszett az osztálynak.
Ami az igazolást illeti: Szerintem a várandósságot elég nehéz betegségnek nevezni, ellentétben a baleset következtében törött végtagokkal. De tudjátok mit? Vannak, akik a témazáró napján mennek valami rejtélyes okból vért adni, és azt el szoktam fogadni, és igen, önkényesen, értékrendbeli okból. Olyan igazolással még nem találkoztam, amiből kiderült, hogy abortuszról volt szó. De ha találkoznék vele, nem fogadnám el, max. ha utána még bent marad a kórházban megfigyelésre, de magának a műtétnek az időpontját nem, megmondanám, hogy vigye az igazgatóhoz, és írassa vele alá, ha az igazgató elfogadja, de én mosom kezeimet. (Ahogy ismerem J*** nénénket, ő sem fogadná el...)
Nem gondolom, hogy nem lennék empatikus, először is Ti nem vagytok empatikusak, A BABÁVAL, másrészt meg a csaj nagyon meg fogja bánni, találkoztam már ilyen esettel. Lehet, hogy most azt gondolja, én vagyok a szemét, Ti meg rendesek vagytok, hogy válaszoltatok, de majd mikor rosszul lesz a villamoson, egy az övéhez hasonló korú gyerek látványától, azt fogja gondolni, bárcsak elgondolkodott volna azon, amit írtam...
A fiú diákot pedig ugyanúgy igazolatlannal büntetném, ha a barátnőjét abortuszban támogatja, elkíséri, stb..., ha viszont azért hiányzott, mert megtartják a babát, és terhesgondozásra kíséri el a barátnőjét, akkor még példás magatartásjegyet is kapna év végén, sőt még két jegy között még fel is kerekíteném. Ahogy a terhesgondozás, és a szülés természetesen a csaj esetében is igazolt.
Elég durva, hogy még én vagyok a "korlátolt", normális országokban(Írország például.) a törvény is nagyjából így áll hozzá.
ui: Nem, nem vagyok katolikus, mielőtt megkérdeznétek, de ebben a kérdésben igazuk van.
Téged el kéne tiltani az oktatástól. "Remélem" legalább biosz tanár vagy és egész órán abortusz ellen kampány filmeket néztek.
Amúgy megsúgom a diákok mindig egyet értenek a tanárral, de csak amíg ő is ott van...
Miért is? Mert szerintem nem oké ártatlan életeket elvenni?
Megnézted ezt?
Ezek babák, nem szövetcsomók!!!
Azért nem vagyok normális, mert feltétlen védendőnek tartom az emberi életet, és úgy gondolom, hogy egy emberélet kioltására SEMMI nem lehet indok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!