Hogyan és hová menjek el titokban abortuszra, a családom tudta nélkül?
Lehet, jobb lenne megmondanád anyukádnak.
Minden titok kiderül. Nem dicsér meg, de biztosan melletted áll. A nők tudják, védekezés, bármilyen óvatosság mellett bizony előfordulhat a nem kívánt terhesség. Nem fogja leharapni a fejedet, hidd el, az ő segítségével tudod legkönnyebben átvészelni a dolgokat. Mert bizony ez nem csak fizikai, lelki megrázkódtatás is. Egy ANYA mindig a gyereke mellett áll, bármit tesz is.
Segítene, ne valami kontár orvos kezére kerülj, mert bizony nem áll minden orvos a szakma, etika csúcsán.
Anya vagyok, két felnőtt lánnyal.
Nem volt ilyen megoldandónk, de ha lett volna, teljes mellszélességgel segítem a lányomat, és soha nem vágtam volna a fejéhez. Lehetnek komplikációk is. Nem akarlak ijesztgetni, távol álljon tőlem! De egy orvos anyával
ezt is könnyebb lenne megoldani.
Ausztria, de előbb nézd meg ezeket,
és inkább kérj segítséget az örökbe adáshoz, és hidd el szüleid is sokkal inkább melletted lesznek, ha őszinte leszel, az is lehet, hogy segítenének a babát ellátni. Ő ott Benned egy emberi élet. Még akkor is, ha a feministák azt sulykolják, hogy nem, Neked meg "Jogod van a tested felett rendelkezni.". Nézd meg ezeket, és hidd el, teljesen igaza van szüleidnek. Ez nem "konzervatívizmus", hanem alapvető emberi érték!
Ha elmúltál 18, akkor esetleg másik város kórháza, magánklinika, ahogy már írták.
Ha nem múltál el 18, akkor törvényes képviselő nélkül nem csinálják meg sehol.
Készülj fel, hogy amúgy is bent kell egy éjszakát maradni, mivel még nem szültél és gondolom első abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!