A párotok hasonlít édesapátokra?
apámról nem sok jót tudok elmondani, de vannak elvitathatatlan érdemei.
intelligens, és elég jól lavírozik, ügyeskedik, ki tud találni valamit mindig, h kihúzza magát a kakiból. ebben én is, és a párom is hasonlít rá :)
ami a legmelegebb, h anyámnak egyszer kezébe akadt a párom egyik jegyzete, amin rajta volt a kézírása. állítása szerint ha egymás mellé tennénk apáméval, nem tudná megállapítani, h melyik kié :) szóval ha hihetünk a grafológiának, akkor a párom nagyon sokban apám hasonmása.
mondjuk annyiban nem és annak örülök, h ő az intelligenciáját tanulásra használta, és nem stiklizésre. nagyon szeret engem (ebben is különbözik apámtól), és érzem, h jó apa lesz (na, ebben meg pláne :)
szóval igen is, meg nem is. bár nálam leginkább nagyapám töltötte be az apa-szerepet, szóval rá meg a jó dolgokban hasonlít a párom :) jaaaaaj, asszem megtaláltam a tökéletes férfit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!