Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok hasonlít édesapátokra?

A párotok hasonlít édesapátokra?

Figyelt kérdés
Én mindig azt mondtam, hogy nem kell olyan pasi, aki olyan mint apám. Ehhez képest most jövök rá, hogy egyre több hasonlóságot fedezek fel. Persze rossz tulajdonságokat, habár vannak jók is benne. Apámban is, ez tény. De nem gondoltam hogy tudat alatt, pont ilyet fogok ki...
2013. febr. 4. 22:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

apámról nem sok jót tudok elmondani, de vannak elvitathatatlan érdemei.

intelligens, és elég jól lavírozik, ügyeskedik, ki tud találni valamit mindig, h kihúzza magát a kakiból. ebben én is, és a párom is hasonlít rá :)

ami a legmelegebb, h anyámnak egyszer kezébe akadt a párom egyik jegyzete, amin rajta volt a kézírása. állítása szerint ha egymás mellé tennénk apáméval, nem tudná megállapítani, h melyik kié :) szóval ha hihetünk a grafológiának, akkor a párom nagyon sokban apám hasonmása.

mondjuk annyiban nem és annak örülök, h ő az intelligenciáját tanulásra használta, és nem stiklizésre. nagyon szeret engem (ebben is különbözik apámtól), és érzem, h jó apa lesz (na, ebben meg pláne :)

szóval igen is, meg nem is. bár nálam leginkább nagyapám töltötte be az apa-szerepet, szóval rá meg a jó dolgokban hasonlít a párom :) jaaaaaj, asszem megtaláltam a tökéletes férfit! :D

2013. febr. 5. 19:26
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem. Nincs apakomplexusom. Pár hasonló tulajdonságuk van. Jó a humoruk, kedvesek, nyíltak, stb. De amúgy nem tudnám őt apámhoz hasonlítani.
2013. febr. 5. 22:22
 33/34 anonim ***** válasza:
Most hogy így kérdezed, sok dologban hasonlítanak. Mindketten maximalisták és szorgalmasak. Nem tudnak úgy lefeküdni aludni hogy nem tökéletes az amit aznap csináltak. Sok különség is van, apa nagyon okos, minden tud, a barátom pedig nagyon ügyes, bármit meg tud csinálni, fa kockából vasgolyót is.
2013. febr. 6. 11:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Van, amiben igen, másban nem.Például hasonlítanak, mert egyikük sem kimondottan szószátyár, kerülik a felesleges konfliktusokat, olyan "nekem mindegy"-módon reagálnak sok dologra, egyiküknek sem büdös a munka, szabad idejükben is szívesen piszmognak ilyen-olyan dolgokon (csak míg apukám a kertben szeret tevékenykedni, addig a kedvesem inkább az elektronikai dolgokat szerelgeti). Külsőleg is van bennük hasonlóság, középmagasak, ugyanannyi idősen a testalkatuk is ugyanolyan vékony (amikor apa kinőtte a tinikort, eléggé "kigyúrta" magát, azóta pedig egy kis pocakot eresztett).
2013. febr. 11. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!