A gyermeked rád vagy a férjedre/feleségedre hasonlít inkább? Nem fura, ha nem rád?
Férjem kék szemű, szőke hajú, elég fehér bőrrel, én sötétbarna hajú, barna szemű, kicsit mediterrán típus. A lányunk 2 éves, ugyanúgy néz ki, mint az apja, belőlem alig van benne valami és mindenki megjegyzi, hogy "hú, hát tiszta apja ez a gyerek, mintha nem is te lennél az anyja". Nem az, hogy rosszul esik, csak kicsit olyan csalódott vagyok, hogy ha ránézek, nem látom magamat benne. De viselkedésben is inkább az apja, bár még pici, de én temperamentumos vagyok, míg a kiscsaj inkább a nyugodt vonalat képviseli. Bár ez nem baj.
Nálatok mi a helyzet, kire ütött a gyerek?
28/N
A fiam kinézetre rám hasonlít, a természete inkább az anyjáé. A lányom pedig az anyjára hasonlít, és az én temperamentumomat örökölte!
Dobjatok össze még egy gyereket, hátha nálatok is kiegyenlítődik!
:)
Na látod, ezért kell még 1 gyereket szülni :)
Mert nálunk meg mindenki azzal jön, hogy a nagy tiszta apja, a kicsi meg a Kicsi Én :)
De előtte én is hallgattam 3 évig a "biztosan te vagy az anyja?" dumát... Nem ba+, a párom felcsinálta a postást, az meg elküldte nekem a gólyával... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!