Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok hasonlít édesapátokra?

A párotok hasonlít édesapátokra?

Figyelt kérdés
Én mindig azt mondtam, hogy nem kell olyan pasi, aki olyan mint apám. Ehhez képest most jövök rá, hogy egyre több hasonlóságot fedezek fel. Persze rossz tulajdonságokat, habár vannak jók is benne. Apámban is, ez tény. De nem gondoltam hogy tudat alatt, pont ilyet fogok ki...
2013. febr. 4. 22:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én férjem nem igazán hasonlít apukámra, de úgy semmiben sem. Amúgy egyikről sem tudok igazán rosszat mondani. Persze senki sem tökéletes, de még a hibáik sem hasonlítanak. Hát ez van, úgy látszik én meghazudtolom a pszichológia elméleteit.
2013. febr. 5. 09:58
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan tulajdonsága, amiben igen, van olyan, amiben nem. Pl. ő is könnyen és hirtelen haragba jön (mondjuk szerencsére velem mindig kedves, meg tudom, hogy imád, és nemcsak 2 hónapja vagyunk együtt, tehát sztem előbb elpjött volna, ha velem is agresszív lenne bizonyos esetekben).
2013. febr. 5. 10:32
 23/34 anonim ***** válasza:
48%

Egyáltalán nem és nekem soha nem kéne olyan férfi, mint amilyen apám!

Alkoholista, az utolsó fillérjét is képes elinni, nemegyszer pár nap leforgása alatt elitta-gépezte a pénzét, blöehh, soha nem kell nekem egy ilyen utolsó, lúzer senki párnak!

Ráadásul minden nőt megvágna, csalja a barátnőjét is, anyámat is csalta, míg élt.

2013. febr. 5. 10:53
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Inkább a szöges ellentéte. Jó emberek mindketten egyébként. Apukám az a csendes, okoska, túlaggódó, túlkombináló, nehezen (sehogyan sem) érvényesülő fajta. A párom pedig jó kiállású, határozott, mindig csinál vmit, nem süpped az önsajnálatba a kupi tetején, mint apukám.
2013. febr. 5. 11:36
 25/34 anonim ***** válasza:
48%

Nem...

Édesapám hirtelen haragú, sértődékeny ember, aki képtelen beszélni az érzéseiről, nehezen mutatja ki a szeretetét. Küllemileg meg hagyjuk is...

A párom megfontolt, racionális ember, aki a vitáknál is mindig a dolgok logikus oldalát nézi. Az érzéseit normális, emberi módon ki tudja mutatni, és soha nem sértődik meg, sőt, inkább próbálkozik helyretenni a dolgokat, ha valami bántja.

2013. febr. 5. 11:41
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Külsőségekre egyáltalán nem, a személyisége pedig maximum egy-két dologban.
2013. febr. 5. 11:48
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Apukám nagyon jó ember!mindig olyan párt akartam magamnak aki természetileg nagyon hasonlit rá.és megtaláltam.ugyan az a gondolkodás ugyan az a viselkedés.mind kettő nagyon nyugodt ember.külsőre egy nagy hasonloság van a kezük.még a köröm formája is teljesen olyan mint apáé!
2013. febr. 5. 13:10
 28/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem, szerencsére. Még nagyítóval sem tudok hasonlóságot felfedezni kettőjük között.
2013. febr. 5. 13:11
 29/34 anonim ***** válasza:
66%

Apám alkoholista volt, anyám másfél éves koromban elvált tőle, azóta nemláttam.

A férjem nem iszik, a lányunk másfél éves, boldogok vagyunk, remélem nem sok hasonlóság van kettejük közt,mertakkor tudjuk a végkimenetelt.

2013. febr. 5. 13:22
 30/34 anonim ***** válasza:
90%

Hmmm van 1-2 hasonlóság, bár bizonyos dolgok miatt büszke vagyok apámra, tehát ez nem baj. Viszont apa egy hibáját se találom meg benne. Szerintem ha tudat alatt mégis így választottam volna, akkor tudat alatt csak apa pozitívumait kerestem.

Ezek a pozitívumok:

- nagyon jó humorérzék

- fekete haj, zöldeskék szem (jéé :D)

- olvasottság

- rajztehetség

- poétizmus :D

- mérhetetlen egoizmus :D (Úúú tényleg hasonlítanak)

Apa rossz tulajdonságai:

- hirtelen harag (teljesen az ellentéte a párom)

- erős láncdohányosság (párom nem dohányzik)

- piszkálódás (ez sem igaz a páromra)

2013. febr. 5. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!