Én mindig azt mondtam, hogy nem kell olyan pasi, aki olyan mint apám. Ehhez képest most jövök rá, hogy egyre több hasonlóságot fedezek fel. Persze rossz tulajdonságokat, habár vannak jók is benne. Apámban is, ez tény. De nem gondoltam hogy tudat alatt, pont ilyet fogok ki...
Azt mondják, hogy az ember lánya tudat alatt is az apjához hasonló párt választ magának.
Én direkt kerülöm az olyanokat, nem nagyon hiszek ebben.
2013. febr. 4. 22:53
2/34 anonim válasza:
egy-két dologban igen. megjegyzem, apukám jó ember volt, tehát ez semmiképp sem kritika :)
2013. febr. 4. 22:54
3/34 anonim válasza:
Sok szempontból ismétlem anyám párválasztását, igen. Pl. ilyen dolgokban, hogy a szüleimnél is a nő (anyukám) a magasabban kvalifikált és a határozottabb.
A jellemükben nincs szembeötlő hasonlóság.
2013. febr. 4. 22:55
4/34 anonim válasza:
Remélem nem.
2013. febr. 4. 22:57
5/34 anonim válasza:
Heh. Be is b@szna, ha a 28 éves barátnőm szakállas lenne és sörhasú :)
2013. febr. 4. 22:57
6/34 anonim válasza:
Nem igazán. Nem totál ellentétei egymásnak, de semmi különösen szembeötlő hasonlóság nincs köztük. Talán annyi, hogy apám alapvetően derűlátó természet, de párom még nála is optimistább egy kicsit.
2013. febr. 4. 22:59
7/34 anonim válasza:
Ezt nem tudom honnan veszik, Én is olvastam, hogy a lányok általában olyat keresnek. Apám alacsony, vékony, elég stresszes, mindent gyűjtögető típus. Férjem magas, vállas, mackós, nyugodt természetű, és nem szereti a fölösleges dolgokat, ami haszontalanná vált, azt ki kell dobni! :)
2013. febr. 4. 23:04
8/34 anonim válasza:
Totál az ellentéte mindenben, szerencsére. Hánynék is, ha apámra emlékeztetne...
2013. febr. 4. 23:12
9/34 anonim válasza:
Talán van egy-kettő belső tulajdonsága,ami hasonló,de annyira nem hasonlít.
2013. febr. 4. 23:20
10/34 anonim válasza:
Az enyém nagyon is. Mielőtt őt megismertem, azt gondoltam, legszívesebben a saját apámhoz mennék feleségül, csak ugye az a bibi, hogy ő már nős, meg kissé idős :)
Aztán mikor megismertem a páromat, rájöttem, hogy létezik még az apámnél is hozzám illőbb társ. De az tény, hogy sok dologban hasonlítanak. Ez alapvetően a világlátásukat, a dolgokhoz való hozzáállásukat érinti.
Ha nem is tudatosan választottam így, nyilván nem véletlen, hogy azok a fiúk tetszettek eleve, akik a fontos dolgokban hasonlítottak apukámra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!