A párotok hasonlít édesapátokra?
Nekem sajnos az apám és a férjem is hazudós, vicces emberek. Mindketten hetente lopnak a munkahelyükről apróságokat, és a tréfáikkal az őrületbe kergetnek.
Azért persze nagyon szeretem őket. Külsőleg nem hasonlítanak semmiben. Jól megértik egymást amúgy.
Semmiben nem hasonlit.
A férfi aki megcsinált alkoholista állat aki az utolsó fillérét is piára költi,erőszakos,kibirhatatlan, és még ronda is.
Párom az ellentéte,15 év alatt még nem láttam berúgva,maximum koktélokat,1-1 sört iszik,spórolós,csak rám költ igazán,a légynek se ártana,és jóképű.
Viszont anyám második férjével vannak közös vonásaik,inkább ő az apakép,még ha biológiailag nem is az apám.
Igen hasonlit,külsőleg is és sok belső tulajdonság is hasonló.Apukám jó szülő és a gyerekei,felesége a legfontosabb az életében.A férjem ebben 100%san hasonlit apámra,neki minden a család.
Ami durva az hogy külső tulajdonságokon kivül olyan vagyok mint anyósom,nagyon sok közös tulajdonságunk van.
Egyik párom sem volt eddig olyan, mint az apám. Apám 165 cm, kövér ember vörös hajjal, sötét barna szemmel és nagyon rossz természettel, ami alkoholizmussal is párosul.
Eddigi párjaim magasak, 180 cm felettiek voltak, izmosak, kék vagy zöld szeműek és fekete hajúak. Nagyon kedves volt a természetük. Sőt volt félvér néger barátom is.
Akik meg nem ismerik az apjukat, azok végképp nem olyat keresnek, mint ő.
Én apukámat nagyon tisztelem, nincsen nála jobb ember, így abszolút nem is bántam volna, ha hasonlít rá a párom.
Aztán nem tudatos választás volt, de idővel egyre inkább előjöttek a hasonlóságok, elsősorban a jók. :) Olyanról még nem tudok, ami mindkettőjükben ugyanaz a rossz.
Szóval így 2 év után azt mondom, hogy nagyon hasonlít apukámra. De a testvérem párja is egyébként. Ő is nagyon hasonlít apára személyiségben.
És igazság szerint örülök ennek. Azt hiszem ez is csak egy újabb alátámasztása a jó választásomnak. :)
Kulsore talan annyiban, hogy mindketten alacsonyak.
Belsore annal inkabb. Apam is neha mar tulzoan onzetlen, a sajat igenyei ele helyezi masoket. Mindketten nagyon lelkiismeretesek, szorgalmasak.
Ami kulonbseg, egyuttal a ferjemnek hatrany is: apam nagydumas (jo ertelemben), a ferjem nem. Ebbol az sult ki, hogy a jelenlegi kepzesen apam irja meg neki a beadando hazikat, mert o konnyeden telerizsazik 3-4 oldalt, mig a ferjem elakad 3 mondat utan.
Mondjuk ezt a keszseget en orokoltem vagy tanultam el, mert nekem se gond barmilyen fogalmazast megirni.
Teszem hozza, apam munkakoreben ez egy nagyon kivant tulajdonsag volt, mert rengeteg beszedet kellett tartania nagykozonseg elott, eleg ciki lett volna, ha belesul ket mondat utan a beszedbe.
Szerintem az apai minta (akivel felno az ember, nem feltetlenul a biologiai) mindenkepp szamit. Vagy azert, mert rossz a kapcsolat es tudatosan az ellentetet keresi az adott no, vagy azert, mert szereti es tiszteli az apjat, igy a hasonlo tulajdonsagok fogjak vonzani.
Nekem az volt a legdurvabb, amikor a szuleimnel voltunk, en a furdoben. Az ajto elott meghallottam a ferjem hangjat, kikiabaltam, hogy jojjon be. Elegge meglepodtem, amikor apam nyitott be. A tanacstalan kerdesemre, hogy a ferjem hol van, mondta, hogy kint az udvaron (tehat biztos nem ot hallottam).
A ferjem meg mondta, hogy a valasa utan azt kivanta, barcsak talalna egy olyan szemelyisegu not, mint a lanya (korai gyerek, mar felnott o is). Es igy lett, en meg a lanyara hasonlitok szemelyisegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!