Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóazúgy korosztály? Mást is...

Jóazúgy korosztály? Mást is idegesít?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy 50év felettiek,egyszerűen nem akarnak semmin változtatni(tisztelet a kivételnek)még mindig a régi rendszerben élnek,majd lesz vmi, jó az úgy,minek haladni a korral stb..

A férjemmel egy kisvárosban élünk,gazdálkodunk,még mindig nagyon sok helyen úgy van,hogy logikátlanul gondolkodnak, pl:inkább etet 5-6román munkást,minthogy vegyen egy traktort vagy bármilyen más gépet(megtehetné)könnyebb lenne a munka,nem kéne a szutyok munkásokat eltűrni,meg precízebben,pontosabban lehetne dolgozni..De minek??JÓ AZ ÚGY!!nem hajlandók tudomásul venni,hogy 20ÉVE rendszerváltás volt!

2009. szept. 4. 09:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező! Ennek örülni kell, ha hasonló a legnagyobb problémád. Mi közöd van ahhoz, ki mit hogyan csinál? Az ég világon semmi. Mindenki úgy szervezi, ha úgy tetszik b@ssza el az életet ahogy akarja. Ráadásul a stílusod is "bicskanyitogató". És túl okos is vagy....
2009. szept. 4. 12:39
 22/38 anonim ***** válasza:
95%

Apukám is ilyen, de a párom szülei.Na ők aztán végképp.

Ne fessünk, csak meszet használjunk.

Nem kell automata gép, jó a tárcsás-lényegtelen, hogy hajolni, cipelni nem bírnak

Szép új függönyök, törölközők, terítők, amiket ajándékoztunk nekik-elteszik, mert majd jó lesz későbbre. A nikotinos, 100 éves meg milyen gyönyörű.

Rakás "szemét"-jó lesz még valamire

Nem kell kicserélni a nyílászárókat, mert kell a szellőzés a háznak-lényegtelen, hogy rendesen huzat van bent és a fűtésszámla többletéből 30 ablakot és ajtót lehetne venni...

nyáron sülnek meg, vettünk nekik ventilátort-kétszer nem használták.

A munkahelyet meg kell becsülni!- ez igaz is lenne, csak miért ne váltanék, ha hülyére dolgozom magam 80E-ért, a másik helyen 130-ért ülök, telefonnal a kezemben.

Ezek még a kevésbé durva dolgok, de néha úgy érzem elájulok, hogy mikhez nem bírnak ragaszkodni és miket össze nem bírnak gyűjteni...

De ők ilyenek. Nagyon remélem, hogy mi sosem leszünk ilyenek, mert nem akarok sem szemétdombot a portán, sem a gyerekem idegeire menni :D

2009. szept. 4. 13:12
 23/38 A kérdező kommentje:
Látom jó a kérdés, tökjó,hogy ilyen sokan reagáltak rá:D csak azt sajnálom,hogy nem kértem a válaszolóktól,h milyen idős, és mit csinál? azért élvezem a válaszokat!!!!
2009. szept. 4. 13:18
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

45/N (diplomás városi)

Fiatal lányként rábeszéltem anyámat, hogy dobjuk ki a régi bútorokat és vegyünk új stílbútorokat... Ma már a fejemet verem a falba, odalett a sok szép régi valódi fából készült bútor (amik hatalmas értéken kelnek el a régiségboltokban)...

Közgazdasági szakközépbe jártam és nagyszájú gyerekként állandóan vitatkoztam az idősebbekkel. Begyöpösödött agyúaknak, elmaradott gondolkodásúaknak tartottam őket, mert nem értettek velem egyet a szocializmus kiemelkedő értékeit illetően... Ma a fejemet verem a falba, mennyi mindenben igazuk volt...

Kedves Kérdező, nincs időm, pedig még folytathatnám a sort, amiből az derül ki, hogy bizony az öregek sokszor nem félelemből, rugalmatlanságból vagy maradiságból ragaszkodnak a régihez. Mielőtt elítéled őket, beszélgess velük! Vagy keress hatásos érveket a meggyőzésükre! De ez csak úgy megy, ha megismered és elfogadod őket.

2009. szept. 4. 13:41
 25/38 A kérdező kommentje:
13:41 köszönöm, végre egy normális hozzáállás és válasz!
2009. szept. 4. 13:51
 26/38 anonim ***** válasza:
95%

""nem kéne a szutyok munkásokat eltűrni"""

Szégyeld magad ezért a mondatért, de nagyon.

2009. szept. 4. 15:55
 27/38 A kérdező kommentje:
Fingotok nincs,hogy a munkások 80% (nagyon kevés a kivétel)milyen rohadt alkoholista takony,úgyhogy kár ítélkezni,mert el se tudjátok képzelni,kedves nagyvárosinépség...
2009. szept. 5. 06:57
 28/38 anonim ***** válasza:
80%
Hú de fenn hordod az orrod..... pfff...
2009. szept. 5. 09:35
 29/38 A kérdező kommentje:
Igen, és baromi jó lérzem magam, köszönöm
2009. szept. 5. 13:42
 30/38 anonim ***** válasza:
91%
Megkérdezhetem mire fel hordod olyan magasan az orrod?M
2009. szept. 5. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!