Lehet egy házasságot barátságra alapozni? HELP!
Amit írsz kérdező, annak semmi köze a barátsághoz. Amúgy is a két nem között nem lehet barátság. Te kihasználod azt a pasit, mert nagyon jól tudod, ohgy szerelems beléd és húzod az agyát.
Hagyd békén és kész.
Igen. Azt mondják, ezek a legjobb házasságok, mert nem hormonfröccsre és lila ködre köttetnek, hanem sok-sok közös vonásra.
Tapasztalatból is mondom: boldog házas vagyok, idén lesz 10 éve. A legjobb barátomhoz mentem hozzá.
"28éves lány vagyok..." Lány? 28 éves? Nekem a kettő nem fé össze. De a gondolkodásod érthető, hiszem közel 30 évesen lányként aposztrofálod magad, és úgy is gondolkodsz, mint egy tini.
24N
A kettő nem zárja ki egymást: A szerelem 4 év alatt elmúlik, ezt orvosilag bizonyított, a hormonok "megnyugszanak", és visszaáll minden az eredeti állapotába. De a vonzódás akkor is megmarad.
Én is a legjobb barátomhoz mentem hozzá, nem volt lila köd, de vonzódtam hozzá.
Nulla vonzódással nem működne a szex, és ha nem jó a szex, akkor az kihat mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!