Lehet egy házasságot barátságra alapozni? HELP!
Na, én csak az utolsó mondatodig vettelek komolyan.
Lefekszel vele, aztán mikor csóri akar tőled többet is, akkor lepattintod. Szép kis nősténypéldány vagy.
A kérdésedre a válaszom: ha képes vagy szerelem nélkül szexelni a legjobb barátoddal, aztán közölni vele, hogy nem akarsz tőle semmit "úgy", akkor mire ez a nagy erkölcsi aggály?
Mindenesetre, ha egy kicsit korrekt vagy, akkor hagyod, hadd keressen valakit, aki szerelmes is belé, és nem csak kihasználja.
Undorító, hogy csak azon agyalsz, hogy neked jó lenne-e a házasság. Az meg sem fordul a fejedbe, hogy neki jó lenne-e egy életen át "nincs ló" alapon férjnek lenni.
Te, akkor kíváncsiságból mindenkivel??...
A taszít alatt amúgy mit értesz? Túlsúlyos, testi fogyatékos, stb...???
De, ha annyira taszítana, nem is keresnéd és nem tudtál volna vele lefeküdni, hacsak nem rúgtál be. Ha vki ennyire taszítana téged, nem engedted volna hogy hozzád nyúljon(vagy vmilyét beléd tegye)! :D
"A környezetem és a családom azt mondja,h ez életem nagy lehetősége,nem fogok találni még egyszer egy ilyen fiút,ak- ennyire szeret,és ennyi mindent megtesz értem,és ez valszeg így is van."
Nem gondolom, hogy ez így lenne. Elvileg a környezeted és a családod is vén lánynak tart...
Kerdezo te szeretned e hogy almaid pasija ugy legyen veled hogy soha nrm volt es lesz beled szerelmes?
Hagyd csori sracot hogy valaki ugy szeresse ah megerdemli.. ne csak tiszteletbol stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!