Ha Anyám netán meghal a férje kitehet az utcára?
A lakásnak anyum a tulajdonosa a férje csak be van jelentve,és én is.Ha netán anyum meghal akkor ugye én leszek az örökös(nincs tesóm) a férje meg a haszonélvező.Azt hallottam,hogy a haszonélvezeti jog erősebb,mit a tulajdon és akár ki is rakhat az utcára ebben az esetben,igaz ez?
Már nagykorú vagyok.
A "rádiratás" legegyszerűbb módja: ajándékozással. Így illetékmentes.
Néhány 10 eFt-ból megoldható ügyvéddel, földhivatallal, illetékkel.
Írassa rád anyud, tényleg ez az egyetlen megoldás. Nem is tudom, hova tette az eszét, vagy minek kell neki egy ilyen ember? Még el is kell tartani, hát komolyan mondom...Jól járt a pasi, az biztos.
Ne hagyd annyiban a dolgot, mert ha anyádnak van egy csöpp esze és szíve, akkor rád íratja, különben jól megnézheted magad, ha vele történik valami. Amíg az a pasi él, az özvegyi haszonélvezet miatt, akár ki is tilthat a lakásból, azt visz oda akit, akar, és újraházasodni biztos nem fog, te meg mehetsz a híd alá.
És még el is tartatja magát...az eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!