Férjet/barátot/élettársat kitenni az utcára?
Persze vannak konfliktusok, de erre nem a megfelelő lépés, hogy a férfi ki van penderítve az általában közös tulajdonú, vagy saját ingatlanból. Fordított esetben mi történne? A nők vérig sértődnének, még a gondolattól is...
27/N
Tévedésben vagy. Ha házas az illető, akkor a válást szokták tanácsolni.
A "dobd ki a lakásból" opciót akkor, amikor a barát, élettárs a nő lakásában él.
nálunk ez úgy volt, h ment magától. 5 bőrönddel :) amíg nem volt kocsija, különösen mókás látvány volt :) amikor lett, akkor nem kettőt fordult, hanem mindent beletett és 1 csapásra el tudott költözni :D
hazament, kisírta magát anyunak, aztán 5 ki-sem-csomagolt bőröndöt kocsiba be, és vissza hozzám :)
nem tudtam rá haragudni, annyira jól mulattatott :D amúgy érdekes, mert ő a pasi, én a nő. már több mint 1 éve nem költözködött, kezd stabilizálódni a kapcsolatunk. naja, 4 év nagy idő :)
(a lakás az enyém, de semmilyen szín alatt nem zavarnám csak el úgy sértettségből. ha már nem menthető a dolog, akkor pedig megvárnám, míg talál egy kis albit, ahova szívesen megy. )
Kedves kérdező. A kérdésed feltevésekor kettő db hibát vétettél:
1: egy kalap alá vetted az összes kapcsolatot, minden kérdést, amire hasonló válasz érkezett, holott nagyon nem mindegy, hogy az alkoholista férjemet "rakom ki" vagy a páromat, aki havonta egyszer elmegy a haverokkal szórakozni és nekem ez nem tetszik.
2: A "dobd ki"/"mehet a háztól"/segítenék neki összepakolni" valószínűleg képletesen értendő... Itt nem azon van a hangsúly, hogy "tedd ki a saját házából", hanem hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot. Egyszerű szófordulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!