Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem csalja az élettársát...

A nővérem csalja az élettársát! Beleavatkozzak szerintetek?

Figyelt kérdés

én nagyon bírom a srácot (mármint az élettársát) már 7 éve együtt vannak, sokáig itt laktak nálunk, 2 éve költöztek külön.nővéremnek van egy régi barátnője aki kb "több ....-t fogott mint kilincset" .. és néha néha megjelenik, és tesóm teljesen megbolondul.eltünik fél napokra, senki nemtudja hol van stb ... szóval császkál a kis asszonnyal, a csaj meg telemagyarázza a fejét. velünk is mondjuk tök bunkó, meg nagyképű tesóm.

a barátnője báttyával mindig is jóba voltak, de mostanság elkezdtek többet együtt lógni. és tudom h a csávó sokáig oda volt tesómért.

tesóm barátja most kiment németbe hónapokig melózni,azért hogy tesómat el tartsa (oké, meg magát) mert tesóm is elég szarul kap fizut. mióta kiment, kb otthon sincs tesóm. szóval próbáltam hívni h ne legyen egyedül, de sose ér rá.

egyszer bejelentkezve maradt a gépemen facebookon, és lehet h szar vagyok, de elolvastam az üzenetét, amit a csávóval vált. ( a ringyó barátnője tesójával)

és kb 2 hónapja viszonyuk van. megbeszélték h ahogy tesóm élettársa kimegy németbe el"húznak messzire" . senkitől nem köszönnek el, csak elhúznak. és hogy így sunyiba meg van minden beszélve. és minden este találkoznak, megy hozzá a csávó (nemtudom h meri ezt megcsinálni,mert szembe lakik tesóm anyósa...akivel nincsenek is jóba)

nekem meg előadja hogy mennyire rossz egyedül esténként... nála volt 3 hétig a laptopom, hogy szegény ne unatkozzon, erre kiderül h egész éjjel császkálnak valahol, vagy ott alszik a csávó. annyira retek érzés komolyan, főleg hogy azért sok minden ellett nézve már tesómnak, meg nagyon tahó a barátjával, meg mondom, most már velünk is. rossz nézni hogy a csávó kint gürizik, tesóm meg közbe csalja,meg azt tervezi hogy lelép. persze nem tudja nővérem, hogy én ezt mind megtudtam. nem akarok szólni a barátjának,mert nem tud hazajönni, és csak idegeskedni fog, de akkor mit csináljak? karba tett kézzel nézzem, ahogy kihasználja??

2012. okt. 24. 17:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
nem érdemes. ő dolguk. ennyi.
2012. okt. 24. 17:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha jó viszonyban vagy a tesóddal(és úgy látom igen) akkor neki mondd el, hogy tudsz róla és szerinted változtasson rajta. Ne avatkozz bele, hogy elmondod a pasinak vagy valami, de a tesóddal beszélj, szerintem. Vagy csak hozd fel a megcsalás témát, és említs meg neki olyan mondatokat, hogy "hát remélem te nem csalod meg xy-t mert ha ezt tennéd már nem néznék fel rád" vagy amivel szerinted meg tudnád győzni.
2012. okt. 24. 17:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a rendes srác a nővérednél sokkal jobbat érdemel.Hagyd...
2012. okt. 24. 17:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem se a te dolgod, viszont itt van ez a dolog, hogy a csávó kimegy külföldre csak azért, hogy eltartsa a nővéred

hatalmas pofátlanság a nővéred részéről hogy így kihasználja, megcsalja és még le is akar lépni

necces, mert a nővéredet elárulni nem szép dolog, de ha belegondolunk a srác helyébe, aki itt hagyott mindent csak hogy pénzt keressen a barátnőjére... szerintem neki jobb lenne ha minél előbb megtudná

2012. okt. 24. 17:46
 5/18 A kérdező kommentje:
nővéremmel vagy jó a viszonyom vagy nem. érdek ember. kiskoromba is mindig elcsászkált mással, de akkor mindig adott egy egy 500ast, hogy vegyek magamnak valamit.... később rájöttem, hogy csak azért, hoyg hallgassak
2012. okt. 24. 17:50
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez tényleg az ő dolguk. De a helyedben engem is zavarna.

Ha elmondod a sógorodnak, megharagszik rád a nővéred. Ha nem mondod el, a sógorod esik pofára.

Ha neked lennék 3 variáció közt válogatnék.

1, Nem szólsz, nézed mi lessz. Mondván nem az én életem. És közben azon gondolkozol, h te örülnél-e, ha megmondanák, ha párod megcsal?

2, Szólsz a nővérednek h egy számítástechnikai idióta többek között és mindent tudsz. Szépen lecseszed. És rábírod, h vagy legyen őszinte az élettársával és szakítsanak, vagy hagyja a másik pasit.

Mert ha másért nem, hol fog még egy olyat találni.

3, Nővérednek nem mondasz semmit. Névtelenül üzensz sógorodnak h mi a helyzet. Vagy névvel és megkéred h ne mondja el senkinek,h tőled tudja. Esetleg egy telefonnal le is tudja buktatni tesódat, ha az otthon ülés helyett pasival van valahol.

2012. okt. 24. 17:52
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Inkább mond el a barátjának és majd ő elintézi hidd el, mond el annak még időben valahogy, ne a nővérednek ha a nővéred ilyen úgy se tudsz mit csinálni.A barátja kint gürizik mond el annak legalább az megfog becsülni nem úgy mint a nővérkéd.
2012. okt. 24. 18:04
 8/18 A kérdező kommentje:
mi ez hogy CSávó, meg tesós kultúra? nem akartam mindig azt írni hogy a srác, a fiú...és hogy a nővérem, tudod...szóismétlés. egyébként abba kötöttél volna bele
2012. okt. 24. 18:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy szimpla megcsalásba eszembe sem jutna beleszólni, de itt valaki kihasználása és pofára ejtése készül, amihez biztos, hogy egy millimétert nem asszisztálnék, akár a testvérem az aljaskodó fél, akár nem. Szóval én ilyen esetben szólnék mindkét félnek, ha egy ilyen után nem áll velem szóba a testvérem, azon max csak nyerek.
2012. okt. 24. 18:28
 10/18 Mara Acoma ***** válasza:
Én biztos nem szólnék bele... Ő dolguk, tök mindegy Te mit gondolsz. Soha eszembe sem jutna a tesómék ügyeibe beleszólni és Ők sem enyémbe. Ez így van rendjén, élje mindenki a saját életét, ahogy jónak látja.
2012. okt. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!