Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem csalja az élettársát...

A nővérem csalja az élettársát! Beleavatkozzak szerintetek?

Figyelt kérdés

én nagyon bírom a srácot (mármint az élettársát) már 7 éve együtt vannak, sokáig itt laktak nálunk, 2 éve költöztek külön.nővéremnek van egy régi barátnője aki kb "több ....-t fogott mint kilincset" .. és néha néha megjelenik, és tesóm teljesen megbolondul.eltünik fél napokra, senki nemtudja hol van stb ... szóval császkál a kis asszonnyal, a csaj meg telemagyarázza a fejét. velünk is mondjuk tök bunkó, meg nagyképű tesóm.

a barátnője báttyával mindig is jóba voltak, de mostanság elkezdtek többet együtt lógni. és tudom h a csávó sokáig oda volt tesómért.

tesóm barátja most kiment németbe hónapokig melózni,azért hogy tesómat el tartsa (oké, meg magát) mert tesóm is elég szarul kap fizut. mióta kiment, kb otthon sincs tesóm. szóval próbáltam hívni h ne legyen egyedül, de sose ér rá.

egyszer bejelentkezve maradt a gépemen facebookon, és lehet h szar vagyok, de elolvastam az üzenetét, amit a csávóval vált. ( a ringyó barátnője tesójával)

és kb 2 hónapja viszonyuk van. megbeszélték h ahogy tesóm élettársa kimegy németbe el"húznak messzire" . senkitől nem köszönnek el, csak elhúznak. és hogy így sunyiba meg van minden beszélve. és minden este találkoznak, megy hozzá a csávó (nemtudom h meri ezt megcsinálni,mert szembe lakik tesóm anyósa...akivel nincsenek is jóba)

nekem meg előadja hogy mennyire rossz egyedül esténként... nála volt 3 hétig a laptopom, hogy szegény ne unatkozzon, erre kiderül h egész éjjel császkálnak valahol, vagy ott alszik a csávó. annyira retek érzés komolyan, főleg hogy azért sok minden ellett nézve már tesómnak, meg nagyon tahó a barátjával, meg mondom, most már velünk is. rossz nézni hogy a csávó kint gürizik, tesóm meg közbe csalja,meg azt tervezi hogy lelép. persze nem tudja nővérem, hogy én ezt mind megtudtam. nem akarok szólni a barátjának,mert nem tud hazajönni, és csak idegeskedni fog, de akkor mit csináljak? karba tett kézzel nézzem, ahogy kihasználja??

2012. okt. 24. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a fiú is lehet csalja, csak arról nem tudsz.

annyira birom amikor mások mások magánéletével(mégha tesó is, akkor meg pláne!) foglalkoznak és még bele is akarnak szólni...

2012. okt. 24. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
*lány
2012. okt. 24. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Én meg azt bírom, hogy itt mindenki kimaradna mindenből, bezzeg ha az ő tesója hallgatná el, hogy megcsalják, az rögtön megtetszene...

Könyörgöm, az a szerencsétlen pasi a közös jövőjük miatt kint gürizik távol minden ismerősétől, tényleg szó nélkül hagynátok? Nyilván én sem a pasihoz rohannék árulkodni, de tutira ultimátumot adnék a nővéremnek, hogy ha ennyire nagylány, akkor mondja el szépen a párjának, hogy jöjjön haza, és ne dolgozzon olyanért, ami már rég nincs is, vagy ha nincs más, szólok én.

Nem tudom, ha velem csinálná ezt a párom, és testérem tudna róla, igenis elvárnám, hogy tegyen valamit, és ne csak ücsörögjön csendben.

2012. okt. 24. 19:33
 14/18 anonim ***** válasza:
* megtetszene helyett nem tetszene
2012. okt. 24. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
"vétkesek közt cinkos aki néma"
2012. okt. 25. 00:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Tesóddal beszélj,hogy ennek mi értelme?Nem tudom hány éves,de azért lehetne már annyi esze ha valami nem jó azt megszakítani és utána tovább állni.

Elég patkány dolognak tartom,hogy a barátja meg kint dolgozik azért,hogy neki jobb legyen.

2012. okt. 25. 09:06
 17/18 anonim válasza:
Ne törődj vele nem a te dolgod mert csak Te eshetsz pofára. ha beköpöd a nővéred őt is elveszíted meg a barátját is. sőt kitudja hány ember haragszik meg majd rád hogy kis szarkavaró vagy. nem köpd ha sajnálod a barátját vhogy úgy buktasd le a nővéred hogy ne tudják h te vagy a hunyó :)
2012. okt. 25. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
hát ez necces. Én szerintem csak annyit mondanék, hogy drága, legközelebb lépj ki a fb-ról, mert más is megláthatja, hogy xy-nal k.rogattok. Elég undorító vagy és remélem, hogy a barátod (aki ki ment németbe) talál valakit és haza sem jön hozzád. Ennyi. És kimennék! nem tudom, ehhez mit szólna.
2012. okt. 25. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!