Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti odaadnátok a lányotoknak a...

Ti odaadnátok a lányotoknak a kocsitokat?

Figyelt kérdés

Nekem nemrég lett meg a jogsim és Apa nem akarja ideadni a kocsiját, hogy vezessek:(

Azt mondja fél, hogy meghúzom meg, hogy az a kocsi túl erős nekem. De szerintem tök ügyesen vezetek. Akkor néha megengedni, hogy vezessek mikor együtt megyünk valahova. Viszont olyan jó lenne néha elmenni egyedül is vagy a barátnőmmel kocsikázni kicsit:) Nagyon szeretek vezetni:)

Ti odaszoktátok adni a lányotoknak?

2013. febr. 3. 11:58
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

"Mondjuk én is kilennék akadva ha lenne egy ilyen kocsink és nem adná ide apám:)"

Ugye? Totál kiakasztó:) Néha nagyon hisztizhetnékem van miatta:))

"Anyukádnak nincs valami kisebb, olcsóbb kocsija? Csak ez a "dög" van?"

Nincs anyukám! Vagyis van valahol, de nem számít. Ketten vagyunk Apuval.

Csak ez a kocsi van.

2013. febr. 3. 21:39
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

azért suzuki mert olcsó

mert ha összetöröd fillérekből meg lehet javítani ellenben egy mercivel amihez vagy 10x drágább minden (ha nem drágább)

am gondolj bele te odaadnál egy több 10millás kocsit a friss jogsis lányodnak h játsza az eszét és mutogassa h bezzeg nekem mim van ?

ezzel a hozzáállással tuti összetöröd hamar, apád meg tuti nem adja oda többet neked

másik, szerinted hány olyan kiscsaj van nagy autóval az úton aki nem tud vezetni pedig jogsija van ????

naponta levezetek 3-500km (ez a munkához tartozik) és napi szinten

látom h beül apucianyucitesóbarát nagy fekete autójába és azt hiszi övé a világ nem egyszer volt h ki kellet szállnom és helyre rakni a kiscsajt mondjuk a körút közepén mert majdnem összetört valakit bezzeg sírt mikor megkapta a büntit érte

kimondottan szeretek vadászni ezekre a jadetudokvezetnikiscsajokrakisfuúkra

a nagy autó és az erős motor felelősség friss jogsival nem való neked

neked a suzuki való h megtanulj vezetni és felelősséggel közlekedni az úttesten

egy rendőr bácsi

2013. febr. 4. 08:34
 33/40 anonim ***** válasza:
92%

Tehát akkor nagy teljesítményű autón tanultál vezetni. Nem rossz, sőt!

Mégis apukádnak adok igazat. Jópár hónapig én sem engednélek egyedül el. A tavaly novemberi jogsi még nagyon friss. Szerintem érdemes lenne a szabadidőtök egy részét arra áldozni, hogy gyakoroltok.

Ha ő nem ér rá, akkor írasson be egy vezetéstechnikai tréningre. Hasznát vennéd, hidd el, mert az ott tanultak életet menthetnek!

2013. febr. 4. 20:32
 34/40 A kérdező kommentje:

Milyen az a vezetéstechnikai tréning?

Az autósuliban van olyan?

2013. febr. 4. 20:53
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

azért mert 1es BMW még nem biztos h nagy teljesítményű

valszeg a legkisebb motorral

azért vannak ajánlások a tanulóautót illetőleg nem minden típus megfelelő és az is elő van írva max milyen motor mehet bele (nem is beszélve arról h a tanulóvezetők eszik a benzint amit az oktatónak kell kifizetni)

2013. febr. 5. 07:07
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 1,5 hónapos a kislányom, úgy hogy vicces lenne, ha már elkérné a kocsit (a babakocsit szereti, de nem kéri azt sem)

Amikor letettem a jogsit, 17 voltam, anyukám erőltette, hogy majd viszem őt kocsival mindenfelé... Aztán miután meglett a jogsim, rá pár hétre eladta apám a kocsit, úgy hogy diákmunkával fél év alatt összeszedtem egy kis pénzt, és vettem egy nagyon olcsó használt autót, de úgy, hogy 200 km-ről hoztam el, és a szüleimnek csak azután mondtam, hogy hazaértem :)

Amúgy majd ha eljön az az idő, remélem inkább a barátjának lesz jogsija, és kocsija, nálunk (hálistennek) a női családtagoknak nem sűrűn van jogsijuk.

/F.

2013. febr. 5. 14:23
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:23 vagyok.

Visszaolvastam a válaszokat, azért vicces volt ilyeneket olvasni, hogy 2 hónapig csak úgy vezethet, ha ül mellette anyu/apu. Amikor megvettem az első kocsim, GPS-em sem volt (mobilom már volt), egy papírra írtam fél, hogy milyen falukon/városokon kell átmennem, pár településenként megálltam bememorizálni, hogy minek kell jönnie, nem tévedtem el, bár voltak vicces dolgok az út alatt (ilyen apróságok, nem tudtam felkapcsolni a lámpát, és besötétedett, mert tél volt, meg tankolás után, és sorompónál nem bírtam beindítani a motort, mert nem adtam rá a gyújtást, úgy indítóztam, azt utána is nehéz volt megszokni, hogy külön kell szivató-gyújtás-indítás) Na mindegy :) Balesetem sem volt (még máíg sem), egyetlen hátsólámpa tartó csavart sikerült eltörni, amikor nekitolattam egy faágnak a parkolóban, más egyéb nem volt, pedig a 4. autóm van már, kb. 500000 km vezetéssel. (És bénának tartom magam, de mindig tanulók újat.)

2013. febr. 5. 14:38
 38/40 anonim ***** válasza:
90%

A Mercedes az Mercedes. Ereje van, nem is kevés!

Vannak autósiskolákban is vezetéstechnikai programok, a neten rákeresve biztosan találsz is. Rajtad áll, hogy elmégy-e, de én a helyedben megtenném, mert kevesebb nem leszel tőle tudásban.

2013. febr. 5. 21:32
 39/40 anonim ***** válasza:
92%

"Milyen az a vezetéstechnikai tréning?"

Pl. megtanulsz pedálozni síkos útfelületen, meg hogy miért ne fogd a kormányt bizonyos helyzetekben, stb.

2013. febr. 5. 21:34
 40/40 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ, hogy a lányom mennyire lenne ügyes, és felelősségteljes.

Van olyan barátnőm, aki friss jogsival németországból vezette haza a családi batárt minden gond nélkül, de van olyan is, akinek egy balatoni nyaraláson megengedte az apja, hogy beálljon a hotel parkolójába, és sikerült neki három méter vezetés alatt meghúzni az autó hátulját.

2013. febr. 9. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!