Ti odaadnátok a lányotoknak a kocsitokat?
Nekem nemrég lett meg a jogsim és Apa nem akarja ideadni a kocsiját, hogy vezessek:(
Azt mondja fél, hogy meghúzom meg, hogy az a kocsi túl erős nekem. De szerintem tök ügyesen vezetek. Akkor néha megengedni, hogy vezessek mikor együtt megyünk valahova. Viszont olyan jó lenne néha elmenni egyedül is vagy a barátnőmmel kocsikázni kicsit:) Nagyon szeretek vezetni:)
Ti odaszoktátok adni a lányotoknak?
16:36
Honnan veszed ezt a f*szságot a friss jogsiról?!
2 évig kezdő vezetői engedélyről beszélünk, ami annyit jelent, hogy pótkocsit nem vihet, illetve nem vontathat más járművet. Amennyiben ezidő alatt nem történt semmi olyan, ami indokolttá tenné, úgy 2 év letelte után már a normál vezetői engedélyről beszélünk, és vontathatsz, meg pótkocsizhatsz.
Hallottam már ilyenről, azt hiszem Ausztriában van olyan, hogy 18 év alatt nem lehet vezetni, és talán 1 éves tapasztalattal kell rendelkezned, bár ezutóbbiról nem vagyok meggyőződve.
Magyarországon viszont semmi ilyen nincs.
Mióta vezetsz?
Milyen autón tanultál meg vezetni?
Milyen típusú kocsitok van?
"Mióta vezetsz?"
Tavaly novemberben lett meg a jogsim.
"Milyen autón tanultál meg vezetni?"
1-es BMW dízeles, manuális váltós
"Milyen típusú kocsitok van?"
Mercedes CL benzines, automata váltós
Mondjuk én is kilennék akadva ha lenne egy ilyen kocsink és nem adná ide apám:)
Anyukádnak nincs valami kisebb, olcsóbb kocsija? Csak ez a "dög" van?
Amikor meglett a jogsim 2 éve, nagyon mindig én vezettem ha mentünk valahova, úgy, hogy ott ült mellettem anya/apa. Fél éve volt meg a jogsim akkor amikor először vezettem egyedül egy nagyon jól ismert útvonalon, úgy volt, hogy odafele még jött velem anya, de aztán közbejött valami és nem tudott hazajönni velem. Egyedül mentem haza, hát ne tudd meg hányszor összesz.rtam magam, pedig nem történt semmi. Szerintem ha sokat vezetsz úgy hogy ott vannak veled és jól megy, oda fogják adni. Mostmár szinte bárhova mehetek egyedül, de nekem könnyebb mert apa kocsija szent és sérthetetlen, viszont anyáét használhatom.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!