Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Dilemma előtt állok. Kismama vagyok, 1 éves kisfiammal itthon gyeden még 1 évig. Most adódott egy olyan lehetőség, hogy havi 300.000 forintért heti 5-ször 8 órában dolgozni kezdjek középvezetőként, egy 7 fős csapatban. Minden hétvége szabad. A kisfiamra anyukám vigyázna, ha a munka mellett döntenék. De akkor csak este 5 után lehetnék vele, és hétvégéken. A gyed letelte után úgyis dolgozni szeretnék, de addig a kisfiammal lehetnék. Ugyanakkor kicsi az esélye, hogy adódna újabb ilyen lehetőség. Ez 1 év kérdése. Ti hogy döntenétek?
2009. szept. 3. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is úgy érezném, hogy megszakad a szívem, elmennék dolgozni. Ez egy nagyon jó lehetőség, és ki tudja meddig adatik meg.Ha jó alvó a kisfiad a 8 óra nagy részét ugyis átalussza ebben a korban még :) de persze neked kell eldöntened.
2009. szept. 3. 18:46
 2/10 Kankalin ***** válasza:
100%
Mennék...
2009. szept. 3. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elmennék dolgozni. Persze, tudom, hogy jobb lenne a babócád mellett még egy évig, de a jövődet, jövőtöket is szem előtt kell tartanod. Szerintem ha a manód jól érzi magát édesanyádnál, akkor nyugodtan bízdd rá!Te pedig nagyon figyelj arra, hogy amikor otthon vagy, és amíg ébren van a kicsid, akkor addig csak az övé légy!!!
2009. szept. 3. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Naná, hogy mennék. Vagyis mentem is, én is. Európa összes országában, sokkal sokkal kevesebbet vannak otthon az anyukák. Van, ahol csak néhány hetet, csak a magyarok vannak ennyire elkapatva. Menj, csináld.
2009. szept. 3. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha le is pontoznak, az én véleményem az, hogy kapni kell az alkalmon! A mai Magyarországon, a mai körülmények mellett minden lehetőséget meg kell fogni! A kisfiadnak is jót teszel azzal, hogy biztos anyagi háttérrel rendelkezel majd. Nekem sajnos nincs ilyen jó lehetőségem és sajnos még a baba sem jött össze, de tuti ha a helyedben lennék, azonnal lépnék. Én jelenleg 12 és 24 órázom, heti 1 szabadnappal. Ha ilyen állást találnék, heti 5 nap, napi 8 órában... Gratulálok! Ne hagyd elúszni a lehetőséget!
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vállald el!A gyerkőc jó kezekbe kerül,nem kell aggódnod miatta!Gondolom a pénz jól jön nektek és az ilyen lehetőségeket nem szabad kihagynod!A hétvégéd szabad és azért 5 órakor még nincs soká,akkor még tudtok játszani,foglalkozni vele.Még a séta is belefér:)
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád téged alighanem már 5 hónapos korod után bölcsibe adtt.De a nagymamád biztosan nem tehetett mást.Akkoriban ugyanis nem volt gyes.Emiatt egyetlen gyerek lelke sem sérült.Csak a mai kismamák hiszik azt,hogy ha az anya nincs állandóan a gyerek mellett,akkor az gáz.A gyerek hamarabb lesz önálló így.
2009. szept. 3. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függne, mennyir kell a pénz.

Ha kenyérre, akkor mennék. Ha normál szintemn élhetnék a férjem fizetéséből és a gyedből, akkor nem mennék.

Te tudod milyen helyzetben vagy.

2009. szept. 3. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek dolgozni is, én elvállalnám. (Amúgy 6 hónapos babával fogok visszamenni dolgozni, hogy megtartsam a munkámat és a szituációmat a cégnél.)
2009. szept. 3. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Menj, ne habozz. A nővérem hasonló cipőben volt, őt ugyan a saját munkahelyére hívták vissza 2. embernek. A legkisebb (sorban a 3. gyerek !) gyerkőc 10 hónapos volt. Kisírt még magának egy hónapot, és 11 hónaposan a kislány bölcsibe ment. Teljesen jól vette az akadályt anya és lánya is, no meg a többi gyerek és a család. Pedig se nagyszülő, senki nem segített nekik, mégis működött a dolog.

Hasonló szituban én is mennék dolgozni.

2009. szept. 3. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!