Mit vigyek ajándékba a családomnak? 4 éve nem voltam otthon.
Figyelt kérdés
Külföldön élek és 4 éve nem voltam Mo-n. Anyukám és öcsém volt nálam látogatóba, de én nem voltam otthon. Most pedig hazamegyek 2 hónapra és nem tudom, mit vigyek nekik. Közben öcsémnek lett egy barátnője, akit nem is ismerek még. Anyukám 65 éves, öcsém 31, a barátnő meg 23. Gondoltam valamilyen márkás parfümre, de az olyan snassz. Mellé kellene még valami. Viszont a bőröndbe csak 23 kilót tehetek. Minden ötletet szivesen fogadok! Legyetek szivesek segiteni! Lehet, hogy az utazás miatti izgalom miatt nem is tudok rendesen gondolkodni és ezért nem jut eszembe semmi.2009. szept. 3. 15:48
11/11 anonim válasza:
vegyél neki egy szemöldök csipeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!