Az arab barátom miért akar mindenáron feleségül venni?
Az én férjem is arab. Semmi gond nincs vele, bár tényleg van bár hülyesége, de nem őrült.
Viszont én is azt mondom, hogy ne menj hozzá, jól ismerd meg. Mi 5 év után házasodtunk össze (nem arabbal is vártam volna ennyit) Beszélgess vele sokat, tudd meg miről mit gondol, női-férfi kapcsolatot hogyan értelmezi. Ismerek pár szélsőségesebb férfit itt Magyarországon is, kint pláne. Szóval vigyázni kell. Én is fiatalon ismertem meg 20 évesen, nem sokkal idősebb tőlem, itt tanult. Ennek 16 éve. Voltam vele többször kint, még egyszer sem próbált eladni:) vagy kényszeríteni bármire. Maximálisan megbízok benne. Van fiunk is, lányunk is. Jó apa. Jó férj. Ő az, de nem mindegyik arab származású az.
De tényleg ismerd meg! Ne ugorj bele semmibe!
Én a munkám miatt mondhatni elég sok arabot ismerek. Nem csak így hallomásból tudok róluk ezt-azt.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor szabadulj meg tőle amilyen gyorsan csak tudsz!
Feleségül meg eszedbe ne jusson hozzá menni! Soha!
egyszerű a válasz: mert onnantól a tulajdona leszel
legyen eszed!
Azért a tízest is hagyjuk már, itt pontokba szedi az ismereteit Magyarország közepéből néhány film, vagy könyv alapján. Na hallod. 26 olyan ország van, aminek (egyik) hivatalos nyelve az arab. Elég nagy különbségek vannak közöttük.
18 évesen ne menj hozzá senkihez. Minek? Ha meg elhagy, mert nem mégy hozzá nem vesztes semmi, legyen arab, magyar vagy kínai. Ráérsz.
1-el egyetértek
Olvasd el a Lányom nélkül soha című könyvet.Én kötelezővé tenném minden tini számára!
Kedves kérdező!
Ajánlom figyelmedbe a Lányom nélkül soha és a Gyermekrablás - a jordániai akció című filmeket. Mindkettő valós eseményeket dolgoz fel. Ezek után a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!