Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélnétek egy ilyen anyát?

Elítélnétek egy ilyen anyát?

Figyelt kérdés
Elmegy moziba, amikor van egy két hónapos gyereke. A babára addig a férj (a baba apukája) vigyáz.
2013. jan. 30. 14:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
11%
Én nem bírnék/birtam elmenni. 2 hónapos gyereket meg több órára senkire nem biztam.
2013. jan. 30. 15:18
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Jó kikapcsolodást!:o)
2013. jan. 30. 15:48
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, aki elítél. Mit kell ezzel foglalkozni? Ha Te szeretnéd, és utána jobban érzed magad, kit érdekel, hogy más mit mond? Anyukám fősulira járt, amikor én születtem, én pedig OKJ tanfolyamra fogok járni pár héten belül, és márciusban szülök. Nem is értem, hogy bárki miért gondolná azt, hogy az apjával nincs biztonságban a gyereke. Ha ezt gondolja, rossz apát választott. Még a kérdést is sértőnek érzem :)
2013. jan. 30. 15:51
 34/42 anonim ***** válasza:
78%

Azon gondolkodom milyen nő lehet az, aki olyan férfinak szül gyereket, akire nem meri pár órára rábízni.

Nem lenne ennyi szülés utáni depressziós, besavanyodott anyuka ha többet kapcsolódnának ki.

2013. jan. 30. 16:45
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem a baltás gyilkosra bíztad a gyereked, hanem a saját apjára. Mi lenne ebben elítélendő? :)

Jó mozizást, biztos jó apuka a férjed.

2013. jan. 30. 17:03
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy elítélendő! Kell egy kis feltöltődés.

Jó mozizást!

2013. jan. 30. 17:27
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem ítél el, csak a véranyák. De velük nem érdemes foglalkozni, komplexusosak.

Én a lányom harmadik hónapjában szabadultam el egy kicsit. Kellett néhány új nadrág...

Meg a férjemmel elmentünk vacsizni...

2013. jan. 30. 18:40
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Innen üdvözlöm az apuka öteltét!

Kapcsolódj ki! Mindenkinek jobb lesz!

2013. jan. 30. 19:01
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

én ezt akár kötelezővé is tenném :) igenis fontos, h apuka kettesben lehessen a babával, kialakuljon a kötődés kettőjük közt. pelenkázni, etetni bárki tud, akinek el lett magyarázva. az apa is szülő, nem muszáj éjjel-nappal anyával lenni :)

szóval simán! már mondtam a páromnak, h ha lesz gyerekünk, akkor én is el fogok menni néha, akár csak egy magányos sétára 20 percre, mert kell egy kis kikapcs :)

2013. jan. 30. 20:28
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
nagyon rendes apuka, szerintem többen irigykednek rád. főleg, akik negatívan nyilatkoznak :)
2013. jan. 30. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!