Elítélnétek egy ilyen anyát?
Azon gondolkodom milyen nő lehet az, aki olyan férfinak szül gyereket, akire nem meri pár órára rábízni.
Nem lenne ennyi szülés utáni depressziós, besavanyodott anyuka ha többet kapcsolódnának ki.
Nem a baltás gyilkosra bíztad a gyereked, hanem a saját apjára. Mi lenne ebben elítélendő? :)
Jó mozizást, biztos jó apuka a férjed.
Dehogy elítélendő! Kell egy kis feltöltődés.
Jó mozizást!
Senki sem ítél el, csak a véranyák. De velük nem érdemes foglalkozni, komplexusosak.
Én a lányom harmadik hónapjában szabadultam el egy kicsit. Kellett néhány új nadrág...
Meg a férjemmel elmentünk vacsizni...
Innen üdvözlöm az apuka öteltét!
Kapcsolódj ki! Mindenkinek jobb lesz!
én ezt akár kötelezővé is tenném :) igenis fontos, h apuka kettesben lehessen a babával, kialakuljon a kötődés kettőjük közt. pelenkázni, etetni bárki tud, akinek el lett magyarázva. az apa is szülő, nem muszáj éjjel-nappal anyával lenni :)
szóval simán! már mondtam a páromnak, h ha lesz gyerekünk, akkor én is el fogok menni néha, akár csak egy magányos sétára 20 percre, mert kell egy kis kikapcs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!